PD / 快叉火牛集中討論區(11) 唔見晒之前D POSTS?

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
belkin can be spare
就係淨係插佢一個叉電都出唔到 45W
已經用晒 e marker C to C 5A 線都出唔到
快叉線有咩牌子推介
C to c同a to c
細單頭65w charger 係咪呢隻最細?仲有冇其他選擇?

https://ankerhongkong.com/products/anker-nano-ii-65w-gan-ii插牆充電器
香港用OK,外國用不了,電壓得200-240V
verbatim,平靚正
https://www.anker.com/products/a2663?variant=41093880250518
雖然呢個係兩腳,但型號都係 Nano II 65W,美版兩腳係 100-240V
摺腳最細有咩CHOICE?
摺3腳*
你要65w又要摺三腳嘅話我唔見有
GT68 叉s23U 出唔出到超快充2.0
想買隻旅行插
差 macbook pro
notebook
同電話
有邊隻好?
想問拖板其實有冇需要買好啲既?
promini gt150?
見到xpower做緊好多早鳥預訂優惠
呢個牌子係咪唔掂?
不嬲都有 香港幾大牌子 佢仲有其他生意點會唔掂
我意思係會唔會比起verbatim ego冇咁好
大家同一個貨源 係EGO 有部份產品唔同
promini gs140 同 gs150 點揀好
兩者差唔多
140平幾十
有新買新,平得個幾十蚊,食餐飯都冇咗啦
有冇人promini 會係咁斷電
有時住電話 同 switch 會瘋狂斷電,叉>斷>叉>斷 咁重覆
要熄左部promini 一陣再開 先無事,懷疑係太熱
promini 不嬲都係咁 垃圾brand
岩岩跟左第一頁既巴打 買左ego 300w
佢粒chip食唔到45w
ego 300?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞