PD / 快叉火牛集中討論區(11) 唔見晒之前D POSTS?

1001 回覆
4 Like 6 Dislike

去黃金搵下呢隻/非GAN,除左C口重插會斷一斷電 A口無影響
而家應該2XX搞掂GAN最大優勢係體積細,你大把位唔一定要gan
痴完都無力啦
mA 上返3個小數位咋嘛
5.0v = 1800mA
即係5v 1.8A
5x1.8=9w
你本身隻牛已經有快差啦 你用咩電話啊 公司用買個20w乜都夠啦
自帶adaptor既叉電器有冇好介紹?
https://www.youtube.com/watch?v=Aa4SLWXtwi0
條片後面講到如果係travel都係推薦自帶adaptor既叉電器,佢就suggest minix果隻
定還是係slimq會更好?但係slimq果隻貴之餘已經係2020既產品有d舊
一路都用緊minix 66w同100w

So far無問題

3叔隻P2400 15w無線叉官網賣$468
點解price hk可以賣到$70咁平
斷估應該係水貨
但$70剩係要個25w叉連usb線都抵
S23買電話送 啲電話舖扣起晒 量大未平
做得贈品嘅,全部都唔值錢,如果啱用抵到爆
成日去公幹嘅經驗,好多酒店插入去會鬆
試過兩個牌子都係咁,以後唔買呢一款
本身舊嘢都有重量冇計,不過我經驗除非係個插位真係損耗得好勁就會鬆,如果唔係都唔太大問題
咁你用邊款 ?
八字線 上螺絲
臨出線前換頭
我岩岩都買左呢隻 諗住順便喺香港用埋 但係就算我剪左3腳插果塊膠片 佢內部都好似有舊野block住左推唔到出黎 你點解決?
啱啱試完,個人覺得MagSafe 磁力唔係幾夠,好容易跌,介意嘅人留意吓
真係剩係買個原廠25w PD都抵
https://www.egoshop.co/products/ego-120w-optimum-gan-4usb-travel-charger

剛剛去旅行買左依隻用,但成日插完第二個usb c 第一個usb c 就會斷電,我知佢會重新分配電,但第一個usb c 斷電係咪有問題?
重新分配未會斷
你意思係斷完唔識差返?
係呀斷完唔識充番
咁明顯仲洗問係咪有問題
price xpower 八折曲做埋今晚
200w嗰兩款折完同1換1價一樣
包順豐送貨同足12個月保養
早兩日星際買左隻 950
新手,目前睇中promini GS150同GT150
主要屋企用,有時會帶出街同旅行
會叉下手提電腦(65w)、iphone、ipad

兩者分別好似只係
GS150要另外買旅行目的地嘅8字頭線
GT150就直接換旅行頭

想問
1) GS同GT比,你哋prefer邊款?

因為以前用過momax隻方形萬用旅行插,出去旅行插牆身啲兩腳完全唔穩,好似就跌咁。如果用GT都驚佢換頭後唔夠承重,咁嘅情況下似乎GS好啲

有冇用過GS或GT嘅ching可以分享下?thanks
插線
易就位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞