PD / 快叉火牛集中討論區(11) 唔見晒之前D POSTS?

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
用緊promini 10nr覺得幾好
號稱最輕嘅nitecore 10000 150g重,呢款一半價錢都只係163g拎黎叉iphone都幾快
想高W數就ego 10000mah 45W,而家用緊幾正下
麥多多買最新款67w抵屌d
係wo, 原來仲有67w, 不過好似得2腳插
有無啲有4個ports
有type c 同usb
用8字線

想買隻去旅行用
出街用就唔方便 長插用轉插都ok既
原來anker 65w 電壓得200-220v,同埋PD電壓係冇
12V
我買咗隻verbatim 65w 旅行轉插, 但佢用貼紙封咗3腳插, 如果唔理照香港用得唔得架?
冇人會查呢啲嘢
打錯係220-240v
110V應該用到嘅, 正常唔會生產兩款,我見US版規格係寫100-240V
至於PD 12v真係唔知咩原因,不過support PPS 5-21V 3.25A
巴打們 叉mbp 尿袋有冇推薦?
Thx
有無啲係support埋120V因為下年會去加拿大
個拖版無位想一個過
唔該巴打
belkin香港代理係邊到,個網頁搵唔到地扯
有隻GaN壞左type C想去換
其實gan charger 係咪旅行用多呢?

黎緊移民用,雖然我一家有2部電腦1ipad air,3部電話。
但係當佢地其實都有自己嘅火牛時,我係咪唔使買個咁多輸出頭嘅charger?
相信兩年內都唔會去到旅行。
慳返好多位喎
一個就可以又tab 又電話 又叉埋尿袋
仲可以駁埋USB燈
你買隻6 port 可以一隻頂六隻喎
EGO 130W 仲值唔值得買
見佢好細個
想當平時返工notebook PD差電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞