PD / 快叉火牛集中討論區(11) 唔見晒之前D POSTS?

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
見你又有秘書又想要牌子
斷估你想揀隻好啲嘅
你可以考慮EGO Wiry Max2 100W C to C
https://www.egoshop.co/products/ego-wiry-max2-100w-real-time-display-c-to-c-cable-1
cat 6/7
唔知邊隻好又唔想自己夾
牛魔王火牛QC係咪有問題
屌個牛用左一年就壞
我望返張單,啱啱好一年即壞
大廠單port嘅話
最抵應該係深水埗特賣場賣緊嘅Samsung p2400
25W pd pps,送埋個15w無線叉畀你
旅行同香港都用到既差電牛邊隻好?
唔係好識 漏電係51.8V交流電 係點解??
之前仲諗住買
依家再考慮下先
漏電即是點?
都幾差下
係,用延長線
想問2A2C 會推介邊款?

主要差laptop ,ipad 同電話用

旅行用
mimix 100w
有冇邊隻可以叉MacBook 加iPhone 快叉
MacBook Pro?
上面template 最後張相嗰隻雜牌300w300人仔,咁平真係唔得,又熱又大波動又有聲又漏電
唔好貪平,燒壞機就大檸樂
手提電腦要100w,另外想叉埋iphone ,有冇邊款好介紹?
上次Amazon 特價果款mophie 無買到
1. verbatim 有電流聲正唔正常
2.你地係唔係棄原廠充。買呢d多port充電頭當做主力差電?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞