|Switch/3DS討論|Splatoon2/Fate中文版/雷頓已出|(52)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
話說係咪時候搵聚
八號波先來出神獸
八號波先來出神獸

孵得黎都落左十世
八號波先來出神獸

孵得黎都落左十世

唔洗孵
全港都開始出
即出即打得

下列bonus維持至Monday, July 24, at 5:00 P.M. PDT

Double Stardust
Double Candy
Double XP
Increased Pokémon encounters
Reduced hatching distance
Reduced buddy distance

神獸raid由Lugia, 急凍鳥打頭陣
另外兩神鳥亦即將登場
終於搵返呢個問野post.
壞左手制約去整連拎返
有無可能一星期搞掂
話說係咪時候搵聚

咪係,

已到手,先講結論,手頭有一個Ps3 正式手制係連到既。
一個第三方xbox 360 手制係唔得(北通te)。

原先既諗法係,屋企本身有部ps3 ,pc 同 switch 。
隻北通xbox 制可以用到係ps3 到,想話佢隻轉換器聲稱支持ps3 手制,咁將個北通個接收器插落Switch 咪應該玩到?

如意算盤諗住,一個手制通食哂三部機。結果係行唔通,淘寶賣家講,佢話隻手指可以做update 。同左佢講希望支持埋呢隻手制,比我呢個如意算盤打得響。

留名 幾錢

淘寶連埋otg 線買55蚊人仔。

原先既諗法係,屋企本身有部ps3 ,pc 同 switch 。
隻北通xbox 制可以用到係ps3 到,想話佢隻轉換器聲稱支持ps3 手制,咁將個北通個接收器插落Switch 咪應該玩到?

如意算盤諗住,一個手制通食哂三部機。結果係行唔通,淘寶賣家講,佢話隻手指可以做update 。同左佢講希望支持埋呢隻手制,比我呢個如意算盤打得響。

留名 幾錢

大掣用呢個轉插得唔得
唔想用HORI D大掣

無知一問 點解隻cd咁大隻

黑膠碟
話說係咪時候搵聚

gogogo
今次會唔會又冇人黎架

8月5號? 射到一地都係聚

1.
2.
3.
4.
5.

留名 幾錢

大掣用呢個轉插得唔得
唔想用HORI D大掣

唔知,好似唔係隻隻第三方制都有到。
係如果你本身有ps 制,買個轉插會抵過你話果陣200蚊 hori 有線制。
今次會唔會又冇人黎架

1. 直男
2.
3.
4.
5.
今次會唔會又冇人黎架

1. 直男
2. 灰色
3.
4.
5.
5號唔得播
5號唔得播

死現充
5號唔得播

死現充

5號唔得播

死現充

想離啊
今次會唔會又冇人黎架

8月12號? 射到一地都係聚

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.

Lo 仔話改12號
今次會唔會又冇人黎架

8月12號? 射到一地都係聚

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.

Lo 仔話改12號

居然無幫主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞