|Switch/3DS討論|Splatoon2/Fate中文版/雷頓已出|(52)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

喂,真係召喚成功

你係咪有個line谷?
拉我入去啦
今日整完部switch 番到屋企連去電視 但係插左充電線 個底座都冇燈 條線插到一半個燈會閃一下 想問下係咪連底座都死埋

充唔到電 試左兩個mon連hdmi都係唔得

睇怕都係
lan adapter 係咪求其買條就得
有冇話要買邊啲?
想問果隻ever oasis日版香港係咪未有貨
o岩o岩發現Switch個L制好似壞壞地
我見官網淨係有寫維修服務中心既電話預約時間係星期一至五 1000 to 1900
想問下維修時間係幾點?

打上去問咪會有人答你囉

過左電話預約時間
所以先上黎問下

已到手,先講結論,手頭有一個Ps3 正式手制係連到既。
一個第三方xbox 360 手制係唔得(北通te)。

原先既諗法係,屋企本身有部ps3 ,pc 同 switch 。
隻北通xbox 制可以用到係ps3 到,想話佢隻轉換器聲稱支持ps3 手制,咁將個北通個接收器插落Switch 咪應該玩到?

如意算盤諗住,一個手制通食哂三部機。結果係行唔通,淘寶賣家講,佢話隻手指可以做update 。同左佢講希望支持埋呢隻手制,比我呢個如意算盤打得響。

留名 幾錢
https://www.youtube.com/watch?v=zCk83zdZRSw
INSIDE TOUR: What's in Sergi Roberto's case?

請問用lan adapter 解唔解決到nat type C 呢個問題?
請問用lan adapter 解唔解決到nat type C 呢個問題?

經router有得搞

經router有得搞

咁睇黎惟有買個router 返hall
hall 個Wi-Fi type C 冇得online 好撚灰機

經router有得搞

hall 個Wi-Fi type C 冇得online 好撚灰機

經router有得搞

pantry 仲有部PS1 係到
uk app store 買layton女要160$
有無人down左, 好玩嗎?

我只玩過三部曲, 電話俱探果隻覺得好無聊

啱啱買咗,今晚玩完話你聽

你買幾錢
我得uk account

買完玩咗陣
同之前3ds系列差唔多
o岩o岩發現Switch個L制好似壞壞地
我見官網淨係有寫維修服務中心既電話預約時間係星期一至五 1000 to 1900
想問下維修時間係幾點?

打上去問咪會有人答你囉

過左電話預約時間
所以先上黎問下

最遲1830
個PRO CON 價錢都唔係話平,長遠黎講係咪必要? 因為聽你地話玩SPLATOON 係好好用呢個制
個PRO CON 價錢都唔係話平,長遠黎講係咪必要? 因為聽你地話玩SPLATOON 係好好用呢個制

你本身用JC玩覺得舒唔舒服先
如果OK既咪用住先
想問下巴打們有無用過邊款保護套係值得推薦?大約幾錢?
想問下巴打們有無用過邊款保護套係值得推薦?大約幾錢?

粗用,無套

如果OK既咪用住先

得ZELDA /孖車, 暫時OK, SPLATOON未買,如果有必要會連PRO CON一齊入手

如果OK既咪用住先

得ZELDA /孖車, 暫時OK, SPLATOON未買,如果有必要會連PRO CON一齊入手

啱屎如果長玩都最好有
想問果隻ever oasis日版香港係咪未有貨

who knows?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞