|Switch/3DS討論|Splatoon2/Fate中文版/雷頓已出|(52)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
如果有巴打想傾住一齊打機 始終喺團體game 可以join 哩個discord https://discord.gg/yaMkspK

留名睇屌到飛起

如果有巴打想傾住一齊打機 始終喺團體game 可以join 哩個discord https://discord.gg/yaMkspK

留名睇屌到飛起

聚都冇人去, 慘
聚都冇人去, 慘

聚都冇人去, 慘

上次明明去左

聚都冇人去, 慘

夠8個瘋狂三文魚就ok了
聚都冇人去, 慘

夠8個瘋狂三文魚就ok了

差一個嘅話我考慮下
去C92不了
去C92不了

想問下巴打們知唔知係邊批機會出現定格/疾既情況出現

https://youtu.be/w70vNn81sHo

成日幫佢賺點擊
點解我部機連到wifi
但入mario kart / arms 打online play 都入唔到既,成日error,係咪未開放online play
開唔到聚咁我唔請假了
有無人知日本7-11 splatoon d 章難唔難買?
有朋友係日本但佢唔識GAME 既野
thx
想問下csl. wifi hotspot 係咪玩唔到線上

下批聽講係班暑期工高中生做
上次ps4都係咁先有死亡藍燈
所以要買最好襯早

而家出事果啲應該係五、六月出貨個批

我係六月中買架,因為我宜家都未試過駁落電視玩,所以唔知會唔會有呢個情況,想知六月中買個批會唔會出事

下批聽講係班暑期工高中生做
上次ps4都係咁先有死亡藍燈
所以要買最好襯早

而家出事果啲應該係五、六月出貨個批

我係六月中買架,因為我宜家都未試過駁落電視玩,所以唔知會唔會有呢個情況,想知六月中買個批會唔會出事

有可能 真係要試下先知
有事就打俾港任排換機

想知通常玩幾耐先會知有事呀Ching?
點解我部機連到wifi
但入mario kart / arms 打online play 都入唔到既,成日error,係咪未開放online play

mario kart 出左咁耐都未有online play
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞