|Switch/3DS討論|Splatoon2/Fate中文版/雷頓已出|(52)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
https://www.famitsu.com/news/201707/26138451.html
『閃乱カグラ』新作発表会, 8月1日 18時より放送決定

有switch 抽?
https://www.famitsu.com/news/201707/26138451.html

有switch 抽?

仲要有簽名
你地玩果時部機散熱果個位會唔會有少少暖風?
同埋耳仔貼實部機有無引擎/風扇聲?

部機有風扇

我知啊 但平時無聲同唔出風架嘛

要散熱咪識著囉
唔通擺係度裝飾咩

好喇我錯喇

玩墨魚應該會長著

姐係你地都有聲有出風?

有switch 抽?

仲要有簽名

你地玩果時部機散熱果個位會唔會有少少暖風?
同埋耳仔貼實部機有無引擎/風扇聲?

部機有風扇

要散熱咪識著囉
唔通擺係度裝飾咩

好喇我錯喇

玩墨魚應該會長著

姐係你地都有聲有出風?
冇的仲驚

部機有風扇

要散熱咪識著囉
唔通擺係度裝飾咩

好喇我錯喇

玩墨魚應該會長著

姐係你地都有聲有出風?
仲驚
抽中左DQ X Beta Test

巴閉啦,威啦,串7我地啦

一個人玩

一個人玩

成10GB
等睇dl完至發覺鎖區
一直是一個人知唔知粉嶺賣緊幾錢?

一個人玩

成10GB
等睇dl完至發覺鎖區

幾時玩得

Beta test可以玩幾耐?

係都出大埔買啦

◆ベータテストの期間(ゲームにログインできる期間)
7月19日(水)12:00~8月10日(木)11:59

係都出大埔買啦

點解係都唔肯講, 唔通你係卧底

係都出大埔買啦

買咩?大埔群達game幾抵
但機貴

係都出大埔買啦

買咩?大埔達群game幾抵
但機貴

◆ベータテストの期間(ゲームにログインできる期間)
7月19日(水)12:00~8月10日(木)11:59

睇下玩唔玩到

係都出大埔買啦

買咩?大埔達群game幾抵
但機貴

Thx
ニンテンドースイッチ向けの任天堂ソフト、今の所全てミリオン達成。
係咪今晩有得down overcooked
係咪今晩有得down overcooked

7/27 係美國時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞