|Switch/3DS討論|Splatoon2/Fate中文版/雷頓已出|(52)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
今日易咁多

巴打你以前係咪出過聚,高登個陣叫咩名

可能叫琉華子?

佢都未買switch
今次會唔會又冇人黎架

8月12號? 射到一地都係聚

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚

Lo 仔話改12號

居然無幫主

有聚
送咗黎成六個鐘都未開 game
今次會唔會又冇人黎架

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚

Lo 仔話改12號

居然無幫主

有聚

係呀,時兄一齊黎打三文魚/打柒呢班任畜啦
龍が如くスタジオの最新作発表会が2017年8月26日に開催決定!! 複数の開発中タイトルを発表!
PS4又贏
今日易咁多

你地有人拉低左個RANK咪易打D
上返9/10/11就開始唔同

屌你,唔準你咁話安心魚

咁好自己友打又唔同街場既
留意咗兩隻game
Bulk boy 同 De mambo
似好玩啵
但我見bulk boy好似係其他平台出過
switch版有冇特別
今次會唔會又冇人黎架

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚

Lo 仔話改12號

居然無幫主

有聚

黎 今次唔走數 上次對唔住
8月12號網聚 PM6:00~

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚
6.時之笛
7.rainbow(暫時可以)
8.森山野人
今次會唔會又冇人黎架

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚

Lo 仔話改12號

居然無幫主

有聚

黎 今次唔走數 上次對唔住

上次係好多人放飛機,好在無卜大場咋,唔係就蝕到hihi 得7條友比十幾人數

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚
6.時之笛
8.森山野人
9.安心魚(未必得)
New Minecraft patch appears to increase docked resolution to 1080p

http://www.minecraftforum.net/forums/minecraft-nintendo-switch/mcswitch-recent-upcoming-updates/2822437-minecraft-switch-edition-patch-change-logs
Change log for Patch 6 - July 25th 2017
- Enable 1080p display when placed in the Nintendo Switch Dock.

唔多覺有 patch 可以 download... 幾時先 release?
Nintendo of America‏ @NintendoAmerica 4
Twintelle fights exclusively in clothing from her own fashion line. She even has her own line of perfume! #ARMS

Nintendo of America‏ @NintendoAmerica 4
Twintelle fights exclusively in clothing from her own fashion line. She even has her own line of perfume! #ARMS

法蘭西女人

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚
6.時之笛
8.森山野人
9.安心魚(未必得)

毒撚打機聚嘅氣氛其實會點

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚
6.時之笛
8.森山野人
9.安心魚(未必得)

出到黎個個都偽毒,有D仲會帶埋女

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚
6.時之笛
8.森山野人
9.安心魚(未必得)

哈力馬龍有女

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚
6.時之笛
8.森山野人
9.安心魚(未必得)

哈力馬龍有女

帶阿妹
你地玩果時部機散熱果個位會唔會有少少暖風?
同埋耳仔貼實部機有無引擎/風扇聲?

部機有風扇

部機有風扇

我知啊 但平時無聲同唔出風架嘛

部機有風扇

要散熱咪識著囉
唔通擺係度裝飾咩

部機有風扇

要散熱咪識著囉
唔通擺係度裝飾咩

好喇我錯喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞