|Switch/3DS討論|Splatoon2/Fate中文版/雷頓已出|(52)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
信和已買DQ11 日版399

頭先中午去188未有
下星期出大逆轉
日版splatoon 2同MK8 依家咩價位左右?
啱啱出機
菊菊搞手

下,關我蛋治
菊菊搞手

下,關我蛋治

btw 10個人唔多又唔少 cafe定大場
菊菊搞手

下,關我蛋治

cafe啦,我會出現

我sharr人地啲圖咋
你google下個名睇下有無料到
菊菊搞手

下,關我蛋治

cafe啦,我會出現

del 咗我個名咪變少人囉
菊菊搞手

下,關我蛋治

cafe啦,我會出現

你無選擇權呀
菊菊搞手

下,關我蛋治

cafe啦,我會出現

你無選擇權呀

痴漢們表示 : 你可以唔黎 , 你個妹都要到

咩 240p 低清垃圾邊會有人玩
正常叉緊switch果陣,2邊個joycon 都會叉到滿電
但我琴日熄機叉電,今日用joycon 有1邊無哂1邊得1半電
有無人都有咁嘅情況?定係要用sleep mode 先叉到joycon?

我想玩3DS版多D
但我琴日熄機叉電,今日用joycon 有1邊無哂1邊得1半電
有無人都有咁嘅情況?定係要用sleep mode 先叉到joycon?

sleep mode

又想引戰 點知無人落搭
水心木到
DQ等SWITCH版
免費更新出中文
任豬
免費更新出中文
任豬

講緊乜GAME?
免費更新出中文
任豬

講緊乜GAME?

MHW
免費更新出中文
任豬

講緊乜GAME?

MHW

其實就睇capcoin分分鐘唔出正傳5
CAPCOM Asia
4分前 ·
《MONSTER HUNTER:WORLD》製作人辻本良三先生剛剛宣佈亞洲版決定將以免費更新的形式對應繁體中文字幕!為狩獵帶來更大樂趣!

睇黎CAPCOM自己一條龍做哂

sleep mode

姐係一定要sleep mode 先得?

sleep mode

姐係一定要sleep mode 先得?

其實SWITCH唔玩入SLEEP MODE就得唔洗特登熄機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞