|Switch/3DS討論|Splatoon2/Fate中文版/雷頓已出|(52)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
依家先知3ds e shop變左勇者鬥惡龍音樂
英文版splatoon 邊度最抵買
黃金全部430以上
狗黎

信和好似有430

乜撚野都要炒

英文版唔係行貨,你上AMAZON 訂都要差唔多60USD,
賣430咪算平囉

Sunshine?
成班任豚衝入去人地PS4 DQXI post討論
人地唔侵你玩呀
人地唔侵你玩呀

標題直接鬼隱
人地唔侵你玩呀

標題直接鬼隱

不過評價好似3DS好過PS4
人地唔侵你玩呀

標題直接鬼隱

不過評價好似3DS好過PS4

死任豚做假
有冇人知overcooked幾錢
有無人部switch左邊個joycon插落部pad到係有少少鬆
但係插落個廢柴版pro 制到又無事
有無人部switch左邊個joycon插落部pad到係有少少鬆

Same

USD19.99

Same

Same

USD19.99

無實體版?

Same

Same

其實都好少機會插pad玩

托住部機都幾累, 玩埋體感睇到頭暈
玩主機mode熱果陣右屏有啲翹起老任受唔受保?冷卻返又可以用手壓返埋無事

得我一個係咁樣?

USD19.99

無實體版?

暫時無

USD19.99

無實體版?

暫時無

Thx
玩主機mode熱果陣右屏有啲翹起老任受唔受保?冷卻返又可以用手壓返埋無事

得我一個係咁樣?

識得幾個都有 我都係咁

不過無理到

得我一個係咁樣?

識得幾個都有 我都係咁

不過無理到

save係本體,主機係載體
原來會出payday2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞