|Switch/3DS討論|Splatoon2/Fate中文版/雷頓已出|(52)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
點解我部機連到wifi
但入mario kart / arms 打online play 都入唔到既,成日error,係咪未開放online play

mario kart 出左咁耐都未有online play

有無error message呀
想問下巴打們知唔知係邊批機會出現定格/疾既情況出現

下批聽講係班暑期工高中生做
上次ps4都係咁先有死亡藍燈
所以要買最好襯早

而家出事果啲應該係五、六月出貨個批

我係六月中買架,因為我宜家都未試過駁落電視玩,所以唔知會唔會有呢個情況,想知六月中買個批會唔會出事

有可能 真係要試下先知
有事就打俾港任排換機

想知通常玩幾耐先會知有事呀Ching?

多數玩一兩個鐘應該都試得出

多謝ching 幫我解答左中既疑慮
宜家就駁落個moon到試試先
點解我部機連到wifi
但入mario kart / arms 打online play 都入唔到既,成日error,係咪未開放online play

擺明用左HK ac啦

所以要買最好襯早

我係六月中買架,因為我宜家都未試過駁落電視玩,所以唔知會唔會有呢個情況,想知六月中買個批會唔會出事

有可能 真係要試下先知
有事就打俾港任排換機

一插就知有事
點解我部機連到wifi

擺明用左HK ac啦

所以要買最好襯早

有可能 真係要試下先知
有事就打俾港任排換機

一插就知有事

姐係如果我插左落去玩左個零鐘都冇問題咁姐係我部機就應該冇事?

所以要買最好襯早

有可能 真係要試下先知
有事就打俾港任排換機

一插就知有事

姐係如果我插左落去玩左個零鐘都冇問題咁姐係我部機就應該冇事?

congrats

已到手,先講結論,手頭有一個Ps3 正式手制係連到既。
一個第三方xbox 360 手制係唔得(北通te)。

原先既諗法係,屋企本身有部ps3 ,pc 同 switch 。
隻北通xbox 制可以用到係ps3 到,想話佢隻轉換器聲稱支持ps3 手制,咁將個北通個接收器插落Switch 咪應該玩到?

如意算盤諗住,一個手制通食哂三部機。結果係行唔通,淘寶賣家講,佢話隻手指可以做update 。同左佢講希望支持埋呢隻手制,比我呢個如意算盤打得響。

留名 幾錢

淘寶連埋otg 線買55蚊人仔。

咁抵
玩Zelda經過某啲位好似lag lag地 係咪正常

多樹會lag

Exact7ly

我都見到呢個……到底係咪巾方法scan圖上去?

多樹會lag

Exact7ly

係正常

去到yahaha森林好lag
各位巴打用咩case裝switch?
用緊最普通嘅袋 啱啱fit左部機就算

想要隻可以擺多2隻手制嘅袋

另外有冇裝埋底座 火牛同hdmi線嘅盒介紹
有時同fd去旅行 酒店對戰
各位巴打用咩case裝switch?
用緊最普通嘅袋 啱啱fit左部機就算

想要隻可以擺多2隻手制嘅袋

另外有冇裝埋底座 火牛同hdmi線嘅盒介紹
有時同fd去旅行 酒店對戰

hori有一隻

我都見到呢個……到底係咪巾方法scan圖上去?

自己畫
splatoon pro 制個問題真係冇解決
有冇人識打直昇機WAVE

我都見到佢

已到手,先講結論,手頭有一個Ps3 正式手制係連到既。
一個第三方xbox 360 手制係唔得(北通te)。

原先既諗法係,屋企本身有部ps3 ,pc 同 switch 。
隻北通xbox 制可以用到係ps3 到,想話佢隻轉換器聲稱支持ps3 手制,咁將個北通個接收器插落Switch 咪應該玩到?

如意算盤諗住,一個手制通食哂三部機。結果係行唔通,淘寶賣家講,佢話隻手指可以做update 。同左佢講希望支持埋呢隻手制,比我呢個如意算盤打得響。

留名 幾錢

淘寶連埋otg 線買55蚊人仔。

咁抵

PS4 係咪都支援? 對呢隻野有興趣
有冇人識打直昇機WAVE

自問自答
https://www.youtube.com/watch?v=KaC0c9Do37M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞