|Switch/3DS討論|Splatoon2/Fate中文版/雷頓已出|(52)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

玩慣PS4, 覺得好lag

不過同女朋友一齊玩佢接受到就ok

想問下switch版啲關卡同steam/ps4版係咪一樣?

包所有DLC

咁早知唔買steam版啦,玩左都冇幾耐就出switch到

電腦玩一定順過swith

準備比錢玩
但睇完你地D comments

究竟有幾唔順?

係囉, 本身心郁想買, 而家俾你地講到好似好差咁

我都同你一樣
諗住俾錢但你話lag機

依隻Party game 一流

老實講
疾既程度真係得小小
完全唔會阻到玩
對於一隻唔講求畫質既game黎講係絕對接受得到
無後悔買到
十分好玩
splatoon 買日版會唔會好困難

利申 唔識日文

利申 唔識日文

要買唔會好難
香港D鋪頭都係賣行日
唔洗識日文
香港動漫電玩節今日起一連5天在灣仔會展開鑼,排首位的動漫迷何同學在書展未完、即星期二下午一時許已到場排隊。他說,志在購買逾3000元的遊戲機,以換取8000多元的電視機。

何同學說,早已帶備大量手機充電器到場排隊,另有人帶食物來補給,決心要買到PS4,以換取電視機。Sony早前表示,首3日買滿3000元的首名顧客可獲贈原價8380元電視機。何說,電視機具4K質素,要來打機看電影最好,亦預算了6、7000元花費購買其他電玩產品。
香港動漫電玩節今日起一連5天在灣仔會展開鑼,排首位的動漫迷何同學在書展未完、即星期二下午一時許已到場排隊。他說,志在購買逾3000元的遊戲機,以換取8000多元的電視機。

何同學說,早已帶備大量手機充電器到場排隊,另有人帶食物來補給,決心要買到PS4,以換取電視機。Sony早前表示,首3日買滿3000元的首名顧客可獲贈原價8380元電視機。何說,電視機具4K質素,要來打機看電影最好,亦預算了6、7000元花費購買其他電玩產品。

呢啲唔係通常內部認購晒咩
想問我換部新機, 舊有ac既save係咪會冇晒.....定跟返AC, 好似SLAPTOON 2咁

另外我上網買左D GAME都會冇晒

save會冇哂
dl版要舊機解除左個帳戶登錄先

有冇教學, 我今日會放左部第一水機比人

點解要放

買左第二部

食飽飯冇屎屙?

唔知第日switch搬屋會唔會整到有得兩部機用type c駁埋過data

買左行貨賣返水貨?

驚冇保養

動漫會唔會有switch嘅野賣?

動漫會唔會有switch嘅野賣?

Sony唔會俾任天堂插旗,再講港任咁hae,點會做野

利申 唔識日文

要買唔會好難
香港D鋪頭都係賣行日
唔洗識日文

1001冇人想開PO

利申 唔識日文

要買唔會好難
香港D鋪頭都係賣行日
唔洗識日文

打機定係睇日文

利申 唔識日文

要買唔會好難
香港D鋪頭都係賣行日
唔洗識日文

打機定係睇日文

你地文盲
佢問買日版困唔困難
1001冇人想開PO

agger

利申 唔識日文

要買唔會好難
香港D鋪頭都係賣行日
唔洗識日文

打機定係睇日文

你地文盲
佢問買日版困唔困難

又撚

利申 唔識日文

要買唔會好難
香港D鋪頭都係賣行日
唔洗識日文

打機定係睇日文

你地文盲
佢問買日版困唔困難

又撚

依家應該買歐美版難少少
但肯比貴D就冇問題

利申 唔識日文

要買唔會好難
香港D鋪頭都係賣行日
唔洗識日文

打機定係睇日文

打日文

想問下switch版啲關卡同steam/ps4版係咪一樣?

包所有DLC

準備比錢玩

究竟有幾唔順?

我都同你一樣
諗住俾錢但你話lag機

我冇睇comment就買左
賴撚左野啦

包所有DLC

準備比錢玩

究竟有幾唔順?

我都同你一樣
諗住俾錢但你話lag機

賴撚左野啦

但ps4版唔會有機會玩
係switch先可以同到朋友玩

包所有DLC

準備比錢玩

究竟有幾唔順?

我都同你一樣
諗住俾錢但你話lag機

賴撚左野啦

有無咁嚴重呀

港任啲宣傳真係好垃圾
呢個年代竟可以唔係ig ac 宣傳

包所有DLC

準備比錢玩

究竟有幾唔順?

我都同你一樣
諗住俾錢但你話lag機

賴撚左野啦

有無咁嚴重呀

唔係全部 console 版最高得 30fps 咩
要順就玩 PC (好似係

港任啲宣傳真係好垃圾

你以為港任嘅「對口單位」係香港人?

港任啲宣傳真係好垃圾

你以為港任嘅「對口單位」係香港人?

佢地d staff未必上到ig

港任啲宣傳真係好垃圾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞