|Switch/3DS討論|Splatoon2/Fate中文版/雷頓已出|(52)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
靠賣骨賣左45萬

出貨姐唔係賣

起碼佢講到話滿意surprise,其實port game陸續有黎

bio4 switch edition

sf

bio全集,dmc4 se
再移植mh3g HD多一次

全套rockman

包所有DLC

咁早知唔買steam版啦,玩左都冇幾耐就出switch到

電腦玩一定順過swith

準備比錢玩
但睇完你地D comments

究竟有幾唔順?

係囉, 本身心郁想買, 而家俾你地講到好似好差咁

我都同你一樣
諗住俾錢但你話lag機

依隻Party game 一流

老實講
疾既程度真係得小小
完全唔會阻到玩
對於一隻唔講求畫質既game黎講係絕對接受得到
無後悔買到
十分好玩

真係好亂呀

嗰個講嘅版本都唔同

究竟買唔買好
靠賣骨賣左45萬

出貨姐唔係賣

起碼佢講到話滿意surprise,其實port game陸續有黎

bio4 switch edition

sf

bio全集,dmc4 se
再移植mh3g HD多一次

全套rockman

SF3
SF0
IHS調查公司的調查以及預測顯示,新財年第一季度遊戲機用的6.2寸TFT LCD屏幕出貨量為151,5萬塊,預計第二季度將達182萬塊,第三季度將達320萬塊
IHS調查公司的調查以及預測顯示,新財年第一季度遊戲機用的6.2寸TFT LCD屏幕出貨量為151,5萬塊,預計第二季度將達182萬塊,第三季度將達320萬塊

SWITCH個SYNC電視果個MODE 更新完之後SYNC唔到
有冇人有同樣現像

電視係SONY嘅

更新咩野? 最近 switch 都冇 fw update

我部 Sony 有時都出唔到畫面,但係通常郁一郁條 hdmi 線再駁就 ok, 懷疑條線有嘢鬆咗

算唔算做增產
呢排多咗新 game 推出...

自己必入嘅有 Overcooked 同 namco museum, Overcooked 再觀望下如果 lag 機問題唔嚴重嘅就會入手

順便問下其實點先知邊 D game 將來會出埋實體版

自己必入嘅有 Overcooked 同 namco museum, Overcooked 再觀望下如果 lag 機問題唔嚴重嘅就會入手

namco museum

namco museum

通常大廠出果D先有
INDIE就未必

咁早知唔買steam版啦,玩左都冇幾耐就出switch到

準備比錢玩

究竟有幾唔順?

我都同你一樣
諗住俾錢但你話lag機

老實講
疾既程度真係得小小
完全唔會阻到玩
無後悔買到
十分好玩

真係好亂呀

嗰個講嘅版本都唔同

究竟買唔買好

我係咪要轉做歐版嘅account先可以喺任天堂個eShop度見到,我喺日版嗰度搵極都冇呢隻game嘅

準備比錢玩

究竟有幾唔順?

我都同你一樣
諗住俾錢但你話lag機

老實講
疾既程度真係得小小
完全唔會阻到玩
無後悔買到
十分好玩

真係好亂呀

嗰個講嘅版本都唔同

究竟買唔買好

我係咪要轉做歐版嘅account先可以喺任天堂個eShop度見到,我喺日版嗰度搵極都冇呢隻game嘅

係呀,隻game 得歐美eshop有
啱啱解左鎖玩左四十分鐘
3DS版勇者鬥惡龍比想像中正。無3D立體但有兩種模式,畫面都靚同順,差唔多係整個3DS週期做得最靚果隻遊戲。
RPG都係果啲野,依個系列都係一向高質。
PS4機我都有,但無乜時間對住電視玩。(可能上得太多網)
都係出街等車玩。
我覺得絕對買得過
頭先拎返部 new 3DS LL 上手,覺得好撚細部好唔就手,又輕飄飄咁
mighty gunvolt抵唔抵玩?

應該問長唔長 我驚太短

pish
冇人玩過?

玩過,開頭兩隻人,爆左一隻。
正常長度爆機,要收集齊技就要d時間
岩岩27/7 出左免費dlc有第三隻角色(女角)

啱啱解左鎖玩左四十分鐘
3DS版勇者鬥惡龍比想像中正。無3D立體但有兩種模式,畫面都靚同順,差唔多係整個3DS週期做得最靚果隻遊戲。
RPG都係果啲野,依個系列都係一向高質。
PS4機我都有,但無乜時間對住電視玩。(可能上得太多網)
都係出街等車玩。
我覺得絕對買得過

坐等switch 版
SWITCH個SYNC電視果個MODE 更新完之後SYNC唔到
有冇人有同樣現像

電視係SONY嘅

更新咩野? 最近 switch 都冇 fw update

我部 Sony 有時都出唔到畫面,但係通常郁一郁條 hdmi 線再駁就 ok, 懷疑條線有嘢鬆咗

我出到電視mode
係另一個功能可以 tv mode 開機會直接幫我開埋電視轉埋台 熄機幫我熄埋電視果個power sync 我up 完 switch 3.0 就無咗
而家行街見到街景成日諗d痴線野
例如見到地舖的鐵閘會諗個鐵閘可以上到墨水
見到附近裝修工程的圍板會覺得上唔到墨潛唔到
行樓梯會覺得要噴左墨再潛落去先上到樓梯
仲會諗用咩角度先可以最快由一條樓梯噴出一條可以潛上去的直線
而家行街見到街景成日諗d痴線野
例如見到地舖的鐵閘會諗個鐵閘可以上到墨水
見到附近裝修工程的圍板會覺得上唔到墨潛唔到
行樓梯會覺得要噴左墨再潛落去先上到樓梯
仲會諗用咩角度先可以最快由一條樓梯噴出一條可以潛上去的直線

見到人想用油桶淋鳩佢咪阻鬼住
玩主機mode熱果陣右屏有啲翹起老任受唔受保?冷卻返又可以用手壓返埋無事

英文版splatoon 邊度最抵買
黃金全部430以上
狗黎
黃金全部430以上
狗黎

信和好似有430
黃金全部430以上
狗黎

信和好似有430

乜撚野都要炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞