|Switch/3DS討論|Splatoon2/Fate中文版/雷頓已出|(52)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
你地玩果時部機散熱果個位會唔會有少少暖風?
同埋耳仔貼實部機有無引擎/風扇聲?

部機有風扇

我知啊 但平時無聲同唔出風架嘛

要散熱咪識著囉
唔通擺係度裝飾咩

好喇我錯喇

玩墨魚應該會長著

部機有風扇

要散熱咪識著囉
唔通擺係度裝飾咩

好喇我錯喇

玩墨魚應該會長著

嚇親 之前已經換過一次機

部機有風扇

要散熱咪識著囉
唔通擺係度裝飾咩

好喇我錯喇

玩墨魚應該會長著

打到興合合
想問下rank 升rank再過左ok 個格有咩意思
想問下rank 升rank再過左ok 個格有咩意思

合格線 唔會掉番落上一rank
龍が如くスタジオの最新作発表会が2017年8月26日に開催決定!! 複数の開発中タイトルを発表!
PS4又贏

你真係好慘 入黎想引戰但無人黎你

見你咁可憐 我做好人理下你啦
龍が如くスタジオの最新作発表会が2017年8月26日に開催決定!! 複数の開発中タイトルを発表!
PS4又贏

新任豚學下認人先啦
PS4又贏

新任豚學下認人先啦

柒到
Splatoon 2 首周2日賣67萬,仲要未計電子版
但成個日本裝機量都係得110萬,新國民遊戲
https://www.famitsu.com/news/201707/26138427.html
PS4又贏

新任豚學下認人先啦

柒到

豬POST都有魚釣
仲要呢個禮拜都仲係keep住要3000人排得200機
如果老任真係可以keep到呢個出機量,好似之前咁講7,8月增加產量就好
https://www.famitsu.com/news/201707/26138427.html

2日就67萬

計埋 dl 版未?

計埋 dl 版未?

Fami計dl卡
Dl版唔計
Nintendo Switch国内推定累計販売台数:1,205,087台
(集計期間:2017年3月3日~2017年7月23日)

Wii U向けソフト「スプラトゥーン」初週販売本数:156,610本
(集計期間:2015年5月28日~2015年5月31日/販売日数:4日間)

Wii U向けソフト「スプラトゥーン」国内推定累計販売本数:1,512,789本
(集計期間:2015年5月28日~2017年7月23日)
即係上禮拜賣左10萬部機
美國有無每周公佈銷量,定都係要等多一個月上vgchart睇
見美國amazon splatoon2賣到out of stock
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01N9QVIRV/ref=zg_bs_videogames_5?ie=UTF8&psc=1&refRID=0Q9PRZ42N8HJ230TNQ82
又拎銷量打飛機

如果keep到每周8萬出貨都好,起碼到出super mario果時裝機量有200萬部
同埋其實switch最賣得就係日本本土同usa,係歐洲麻麻(splatoon2首周得3萬輸比古惑狼),好多歐洲國家都輕鬆原價買到switch
好心佢就減少出貨去歐洲,而重點jp and usa,
見到幾千人夏日炎炎排隊仲要未必買到
Jp amazon炒到上52000yen都有大把人接
見到都心酸
美國有無每周公佈銷量,定都係要等多一個月上vgchart睇
見美國amazon splatoon2賣到out of stock
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01N9QVIRV/ref=zg_bs_videogames_5?ie=UTF8&psc=1&refRID=0Q9PRZ42N8HJ230TNQ82

NPD每個月會出一次排名
間唔時會有銷量流出

如果keep到每周8萬出貨都好,起碼到出super mario果時裝機量有200萬部
同埋其實switch最賣得就係日本本土同usa,係歐洲麻麻(splatoon2首周得3萬輸比古惑狼),好多歐洲國家都輕鬆原價買到switch
見到都心酸

歐洲sony票倉

見到都心酸

歐洲sony票倉

所以咪叫將發去歐洲既貨調返去日本本土

見到都心酸

係英國,唔係歐洲
歐洲係fifa land,好奇fifa switch會賣成點

見到都心酸

係英國,唔係歐洲
歐洲係fifa land,好奇fifa switch會賣成點

講錯
但switch fifa係咪淨係同返switch版既連線
我諗如果無得全平台連線都幾影響人地購買既意欲
我都怕買左switch版2k18無得連線同fd打煩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞