|Switch/3DS討論|Splatoon2/Fate中文版/雷頓已出|(52)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
岩岩買左新機開心咁番屋企玩

發現個DOCK好似有問題 連TV MODE會連唔到 定格同LAG

想問下有無人知維修部星期六開唔開

http://www.nintendo.com.hk/switch/repair.html

google is not difficult

有睇 因為佢個到寫係電話受理時間 而唔係維修既時間

乜真係下下都要寫到明 CS 幾點至幾點
維修部幾點至幾點先明咩
Overcooked 7/27超大
rayman legends demo 下咗架喎

係咪無實體?

期待
今日新入手機主報到, joycon 顯示仲有大約一半以上電, TV mode 成日用用下就 detect 唔到, 本身以為係個 router 擺得近所以干擾左, 但係個 fd 話佢直頭擺係隔離都冇事, 係咪我 joycon 有事

有冇巴打知點搞
https://www.youtube.com/watch?v=1y15nHKqwnQ
Splatoon 2 Launch Event at Nintendo NY
今日新入手機主報到, joycon 顯示仲有大約一半以上電, TV mode 成日用用下就 detect 唔到, 本身以為係個 router 擺得近所以干擾左, 但係個 fd 話佢直頭擺係隔離都冇事, 係咪我 joycon 有事

有冇巴打知點搞

換掣
Splatoon2 $398英文版 呢個價ok嗎?

係咪無實體?

同問

邊度? 歐定美?

邊度? 歐定美?

188,歐

係咪無實體?

同問

正喎 仲睇緊幾時出 原來咁快有

係咪無實體?

同問

唔快喇
我由3月等到7月

係咪無實體?

同問

唔快喇
我由3月等到7月

$20 USD

係咪無實體?

同問

唔快喇
我由3月等到7月

$20 USD

攪到想轉美區,日本冇

係咪無實體?

同問

唔快喇
我由3月等到7月

$20 USD

攪到想轉美區,日本冇

開多個acc 咪得

係咪無實體?

同問

唔快喇
我由3月等到7月

$20 USD

攪到想轉美區,日本冇

開多個acc 咪得

直接轉區買完再轉返咪得
想問下我可唔可以唔用底座直接用type c to hdmi駁電視? 同埋咁樣充唔充到電?
想問下我可唔可以唔用底座直接用type c to hdmi駁電視? 同埋咁樣充唔充到電?

唔得

係咪無實體?

同問

唔快喇
我由3月等到7月

$20 USD

攪到想轉美區,日本冇

開多個acc咪得

係咪無實體?

同問

唔快喇
我由3月等到7月

$20 USD

攪到想轉美區,日本冇

開多個acc咪得

美版 $20 / 歐版 £16
支援1-4人 *(冇online multi-player)
@Overcookedgame: 暫時只有歐美eshop download版 (冇實體/日版消息)
Splatoon 2特別版Pro手掣 有冇人知道邊度買平?
明明第一日出嗰陣時只係hkd499, 但係趕時間冇買到
點解而家周圍都hkd550

第一日出炮台山488我無買到
之後星期日返貨508焗住買
唔知而家仲有無貨

星期日買果時個老闆話港任唔再返貨 bundle賣埋8月就無 但係我覺得流流地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞