[Switch] 火焰之紋章 Fire Emblem Engage (3) | Yunaka無雙

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
簡單啲講就係80都miss試下用其他人打咗先
更新個ng+俾我就心滿意足
其實係 我屌你刷咗咁耐刷晒投資 你同我講下周目重新投
刷錢刷sp呢D仙人自有妙計
但刷完冇地方用真係要靠官方更新ng+
係試下用再高啲hit rate嘅人打
又或者用其他方法消除亂數
thanks
下次無更高命中既攻擊
直接回溯打第二隻算
升完日本刀加五
上網睇到話 必殺劍加五個必殺過佢
真心屌出黎
所以咪話寫劇本果個低能囉
銀礦rip
倭刀輕啲喎
Maddening classic打到endgame,分享幾個可以用到最尾嘅一般build
育成上只係得Rosado食過+2力,其餘booster唔用都玩得順利 (雖然應該盡早用)
解釋有少少長,有興趣就撳入去睇

Sigurd助走crit/勇槍

Eirika固傷

Lucina Dual assist+/走位輔助

下面兩個build擺埋一齊可以輕鬆換boss一條命
https://twitter.com/edopuzzgaming1/status/1618545016196202496
差5姐 但易推追擊
花月 應該夠快出追擊掛
依家用把日本刀 打十隻總有一兩隻沒必殺死唔好
咪比啲體格低啲嘅女角用囉,必殺刀9重量喎
Btw都唔係差個5crit掛
風花個超難係唔係後來更新先有?

今集冇ng+真係差d 最好再+多個難度
打戰棋就好玩
每場完跑個19 3d 地圖同空島sop 好撚煩
育成又太多為加而加嘅野(飛龍 , Gym mini Game, 黑狗農場,跟尾狗)
簡簡單單升Lv /介指lv 比可以裝技又唔得,一定要做多個sp系統

個人建議初接觸fe 至玩 3H 好過engage
火紋大部分作品劇情都唔係話好好
我想問要玩到邊先可以令安娜變魔法師?
之前校園育成仲煩
依個我覺得關遊戲市場事,d驚越黎越速食無乜邊隻樣樣做得好,任記我覺得得薩爾達係叫比較抵玩
安娜10lv有轉職證或者大師證
阿爾宙斯幾好玩
係爆機後無咩好做
安娜 王女 雙法師?
yunaka又半隻法咁
yunaka邊度法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞