[Switch] 火焰之紋章 Fire Emblem Engage (3) | Yunaka無雙

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
直啲講句,個表有撚用
growth rate都算,max stat上限呢啲資料完全冇價值
唔刷遭遇戰升LV實有用既
加埋個章數咁少, 劇情又短
我個公主去到20章個血量仲係30都冇
派佢出戰真係要玩得好小心
睇過攻略片,路易好用d
女重甲除左移動多1,其他身體質素都差d
覺醒ok
仲完美合理化子世代
好似話原本覺醒係最後一代 所以好比心機做
最後銷量好 所以之後先繼續出

Btw 聽聞聖戰系譜先係咁多代最神 等緊重製
我都係本來想玩天馬女,
但一轉完職就封胸, 所以決定唔玩
隻驚好多個角色都係一轉完職就柒左
以前玩火紋日文唔識睇劇情,見網上屌劇情差都玩得都好開心,到依家出中文,睇得明劇情,終於明白當年啲人點解屌,頭幾張啲劇情可以寫得咁牽強,炒燃左個編劇佢啦,雖然覺得好玩,但會覺得隻作品有啲美中不足。
安娜勇士同埋聖者都係數一數二咸濕
封印唔好咩,啲角色都幾夠,起碼一個王國唔係淨係得王子公主又有唔同小國嘅人物描述
封胸咁撚大鑊
D資源去曬戰鬥果part
主要劇情由第一章已經估到
路易根本係親生仔
只要無法師無多連鎖就一條友叉哂成條路
GBA果3隻FE我覺得烈火之劍好d ,3主角故事
完美表達升職上位後,從良封胸扮良家婦女,正臭雞
返據點換件泳衣懲罰佢
我今集先開始玩 剩係覺得捉棋果part好玩,其他都麻麻地

劇情廢
每關打完執垃圾好煩
基地d小遊戲勁多餘又load得好慢
d雜兵戒指點解要抽
SP獲取太慢,好多人去到爆機都剩係學左tiki果招

最攞命係沒收戒指時間太長,去到後面齊章已經就快爆機
搞到明明個育成系統好有深度但係根本唔夠時間玩成型之後既build
maddening classic16章終於卡晒關
真係做錯好多野, 今晚返去用晒d master seal睇下過唔過到.
啱啱上網睇返原來早轉遲轉唔係太大分別, 真係升爆lv20最多咪用多次seal變返Lv1, 應該無理解錯?

btw 今集玩玩下好似差唔多全女班
遲轉蝕底添
Hot Take

睇完growth rate 更加確定安娜係垃圾嚟 唔使練
點解今次唔比談戀愛,不可色色
邊個? 無咩印象
門衛
佢可能想玩家去玩連線mode
覺醒用落3DS度簡直完美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞