[Switch] 火焰之紋章 Fire Emblem Engage (3) | Yunaka無雙

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
風花四條主線都寫得好9下 不過人物支援劇情同感情交流真係寫得幾好 唔係今次講得幾句咁老尷
我反而覺得風花d支援太長
希望佢更新會有繼承2周目
依家爆左機刷下錢升下武器
但連戰又唔係真係咁好玩
過左啦,慢慢同佢磨

一格格慢慢行等佢埋黎,一埋黎就四個變身再疊貝老師打兩轉乜柒都死

用完就執地下d 藍色
我都卡撚左依關度
當初羅伊同里弗兩條冚家鏟都唔好用

里弗雜卒打佢係咁換武器,羅伊雜卒又硬又多血
後面仲用塞莉卡同老西衝落黎
依家打又打唔切,走又走唔到
我試下幫佢兜先
火紋設定龍族係非常之長壽
歷代之中,小tiki、法、梅爾依啲蘿莉都有3000歲
所以主角得個千年鬆啲,實際上仲幼稚過小tiki
S支援係咪結局先有
俾狼騎,王子我都係用三級長
今集咁撚多人可以用
玩到第8章 有無人分享下前期除左yunaka有咩角色係去到後期都勁/唔好哂時間養
安娜 村民
係勁定廢村民係講大器晚成果個小朋友?

話說今集奶你地用咩角多?
前期過場得兩三條友搞到好似郊遊遠足咁
堆守人直頭玩玩下唔見埋影
我打到15, 得返Yunaka路易紅頭王子喺隊
嚟緊偽娘同大波勇者加入又要諗換邊個走
前期克蘿艾 路易 紅髮王子 第二王先生子都ok
安娜唔勁 但點都要升來打錢
村民做奶 打到爆機或者會晚成到
朱紫劇情好 核心悶
火紋核心好 劇情悶
漏左第7章金毛女法師
唔係特別勁 但勝在高級職件衫
前期村民 ,後面公主 天馬 艾比都可以拎杖 唔洗奶
我既安娜勁喔, (睇完教學由勇士轉返魔)
依家好撚抽得....升到MAX LV先見到佢魔力成長個底勁
GBA時代開始玩FE 除左風花其他故事好似都差唔多咁無聊
仲未研究點轉武
以前有得上堂 今集點轉?
升高實抽得既 但前期個職同個stat真係難攪
轉職證 記得點都10lv轉左高級職先好橫轉其他
戒指升絆拎武器資質
仲要好低lv加入
狂戰妹妹係咪應該橫轉狼騎升下速先,橫掂攻血應該好快升爆

依家打完13關
主力:安娜勇士 村民主教 天馬獅騎 羅伊將軍 紅毛王子
水桶皇女(行路果個) 粉毛劍聖 大奶小偷

e家暫時魔攻跟唔上,有d想換黑皮皇女三個人全部入隊
狼女 狂戰妹妹面板都好勁黑皮應該唔夠紅毛勁。。
你去睇下呢個post第4個回覆, 有安娜既數值,
至於點轉就google 睇教學啦, 我玩到就完先知玩錯左D人物
卡關卡到ON9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞