[Capsule] Nespresso 用家交流(10)

954 回覆
8 Like 3 Dislike
想問有冇人試過atelier部機沖完咖啡之後,放capsule個隔係咁漏水?
佢又唔係次次漏,但目前試過兩次忽然漏水
係咪要拎去整了?部機用咗唔夠一個月
想入坑mini
但冇優惠
新手入左部pixie
新手入坑lm

入咗部pop
有冇人想夾份,我想買cocoa truffle , 但得送貨先有,要$500up
嗰啲free delivery code就係留返呢啲moment用
其實門市優惠可以點先知/有
係你會員要夠grade先有/有通知?
見早排又話可以買十條capsule送條毛巾 買野加廿蚊多個布袋
完全唔見官網有講/email推廣,係睇Facebook 用家group先知有
簡單d講今年做得cheap咗好多
Recycling scheme又無咗
出新啡有野送又無email
買咗一個月,未有呢個情況出現,
通常飲前飲後,清水出一轉,拉起放 capsule 個手抦果陣,就會有水漏落去capsule 隔,2.3日就會滿水,要自己倒水,
Capsule會即時擺雪櫃吸味,唔留過夜
今年先入坑,但今年真係好似就執咁,見以前多好多優惠/活動
Napoli 飲完之後飲唔到其他味
謝謝你
我諗係我洗機出水時整完無倒個隔入面嘅水,所以滿瀉咗
繼續留意下情況先
想換Creatista Plus
見harrods冇貨
想問下之前喺harrods買嘅ching係咪等吓就會返貨
點解唔amazon? 大把貨
harrods應該最平?連運先$3000
早排amazon uk買,退埋稅連運費都係$3000,9日收到
香港有無保?價吸引
啱啱入去睇£328
會喺299-349之間上落,日日唔同價
咁我mon吓先
sogo thankful做$3688
依家先發現有group

早兩年信用卡迎新送咗mini,主力飲ARPEGGIO 同Columbia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞