做左3年小學it佬,你問我答

395 回覆
51 Like 3 Dislike
其實係唔係好HEA?中學應該HEA D

有其他朋友做到可以好hea
我乜都攬黎做,又做下老師巴私人野,屎忽痕又幫學校搞下新野,就比較忙d
你學校有冇好嚴格要求你唔可以同女學生獨處

有,但有時冇得避,自己要小心就真
試過有個女同學我返工成日撞到佢,成日拍我又同我傾計,轉個頭仲講笑同佢d同學講我老強佢,好彩我早聽到認真屌鳩佢一獲,唔係我真係仆街,d細路女貪玩鳩up可以好離譜

之後我轉左返工路線
有幾年經驗可以邊做邊搵下其他大小小公司既 it admin 應該可以好paid d
Support 人工低升得慢 不過就大大小小企業機構都要
好小比人炒同難搵工

多謝巴打意見

試過有個女同學我返工成日撞到佢,成日拍我又同我傾計,轉個頭仲講笑同佢d同學講我老強佢,好彩我早聽到認真屌鳩佢一獲,唔係我真係仆街,d細路女貪玩鳩up可以好離譜

之後我轉左返工路線

佢咁講得…………你………

之後我轉左返工路線

佢咁講得…………你………

真係完全乜都冇,佢係小六果d大個識少少又貪玩
覺得咁樣好好玩

個間真係仆街黎,好撚憎[/quote]
咁一樣啦
打算做埋8月完約走人
學校出15k留我淨做stem[/quote]

有無興趣玩microbit
有無拍CP,
我要報警
有無拍CP,
我要報警

咩係cp

個間真係仆街黎,好撚憎

咁一樣啦
打算做埋8月完約走人
學校出15k留我淨做stem

講起玩stem堆野就燥
個個只係想食頭淡湯,玩最新最勁既野sell學校
根本冇諗過點樣將教學同小朋友吸收既融入落去,學校班友唔識既只係想用完舊錢叫做做左野就算
不過好多公司想食呢條水,可惜既係hkt除左wifi食到呢條水食唔到

之後我轉左返工路線

突然醒起外國有套戲講
有個老師被個幾歲嘅細路女屈性侵佢
雖然告唔入
但無人信佢
就算最後個女仔同老豆講番係貪玩都無用

之後我轉左返工路線

突然醒起外國有套戲講
雖然告唔入
但無人信佢

個下我都覺得冇人會信我,好似早知
如果唔係而家係赤柱出唔到post

個間真係仆街黎,好撚憎

咁一樣啦
打算做埋8月完約走人

講起玩stem堆野就燥
根本冇諗過點樣將教學同小朋友吸收既融入落去,學校班友唔識既只係想用完舊錢叫做做左野就算
不過好多公司想食呢條水,可惜既係hkt除左wifi食到呢條水食唔到

咁課外活動黎講
玩stem點都好過玩國民小先鋒既🤔

之後我轉左返工路線

突然醒起外國有套戲講
雖然告唔入
但無人信佢

個下我都覺得冇人會信我,好早知

個間真係仆街黎,好撚憎

咁一樣啦
打算做埋8月完約走人

講起玩stem堆野就燥

咁課外活動黎講
玩stem點都好過玩國民小先鋒既🤔

課外活動ok冇問題,當玩下
但我間野融入去課堂,教到咁拎時間教書好過
IT狗最低層
咁都可以做到三年
仲要20k offer唔做 要長知識先做
IT狗最低層
咁都可以做到三年

係我角度學校it佬唔叫it狗
咁如果要20k offer 做左幾年冇左舊錢請我,我到時會俾你話更地底泥
我公司請緊 developer / stem 有關的人,樓主有冇興趣
有無食學生妺
IT狗最低層
咁都可以做到三年

咁如果要20k offer 做左幾年冇左舊錢請我,我到時會俾你話更地底泥

痴線...加左人工再跳就係另一個講法

之後我轉左返工路線

突然醒起外國有套戲講
雖然告唔入
但無人信佢

個下我都覺得冇人會信我,好早知

咩劇
IT狗最低層
咁都可以做到三年

痴線...加左人工再跳就係另一個講法

呢個真
做過一年,悶撚到抽筋。
頂唔順出番黎做
又少錢又學唔到野又識唔到女仔
不了
學校d機係唔係全部都開心版?
食左幾多個miss?

嚴格黎講兩件

摩牙
我公司請緊 developer / stem 有關的人,樓主有冇興趣

冇啦sorry,唔想再做關於學校/教育既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞