做左3年小學it佬,你問我答

395 回覆
51 Like 3 Dislike
利伸四眼但唔係頭油油
做左三年 識啲乜?
做左三年 識啲乜?

就係乜撚都唔識,準備出黎由零學起
係唔係成日屌d細路唔好轉電腦凳
做左3年 人工幾多? 平時係咪做eclass多? 有冇考cert?
係唔係成日屌d細路唔好轉電腦凳

真係,1號既學生永遠特別鍾意轉
成日罰佢地企
捐枱底𥄫過幾多個miss?
做左3年 人工幾多? 平時係咪做eclass多? 有冇考cert?

我係學校乜都要做
Server 平板 電腦 網頁 拍片整片影相 etc
冇考 cert
暫時13k
岩岩reject 左20k offer
捐枱底𥄫過幾多個miss?

咁又冇喎,我會叫佢地行開先,唔想俾人拉

我係學校乜都要做
冇考 cert
暫時13k

20k 都reject?

我係學校乜都要做
冇考 cert
暫時13k

點解?
咩offer黎?

我係學校乜都要做
冇考 cert
暫時13k

20k 都reject?

上面講過,我乜撚都唔識,又冇得升,長遠唔係咁睇,有20k都係因為林奠個50億

我係學校乜都要做
冇考 cert
暫時13k

點解?
咩offer黎?

一個政府既資助金咁,俾學校請個發展stem/it之類既人
返幾早呢?
返幾早呢?

暫時星期一至五,8-5食飯一粒鐘
暑假返早一粒鐘,早收1粒鐘
星期六日有活動既話都要返
同啲細路fd唔fd?啲小學雞得唔得意?

好撚fd
成日同佢地一齊打波一齊玩食飯
佢地好鍾意打機

我係學校乜都要做
冇考 cert
暫時13k

點解?
咩offer黎?

咁點解唔去?
有冇撞破過啲小學雞上咸網?

冇撞破,但佢地上堂用平板俾老師捉到叫我搵證據就有
小二only,話老豆教佢上甜網

我係學校乜都要做
冇考 cert
暫時13k

點解?
咩offer黎?

咁點解唔去?

又唔是老師位,我認為對我知識冇進步
小學老師教電腦事前咪又係問定班it佬點做

呢間仆街到課程都叫我寫,上堂前先問我咩黎

我係學校乜都要做
冇考 cert
暫時13k

點解?
咩offer黎?

咁點解唔去?

又唔是老師位,我認為對我知識冇進步

有志氣,你幾多歲?
而家份工hea唔hea?
講聲先,我盡量答,但大家如果認得我唔好起我底
因為好似都有唔少老師上lihkg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞