做左3年小學it佬,你問我答

395 回覆
51 Like 3 Dislike
我學校話一日未批25000,都唔肯加人工
有冇興趣買adobe學校版?
平時多唔多野做? 你D朋友會唔會話你人工under paid?
見到朋友寫code人工高會唔會好心動?
13k如果hea既都ok既....不過你會唔考其他cert? 轉field去做network/server

巴打skip左我

唔好意思手機miss左
見到朋友咁所以好想走,想叫做做返個真it狗
20幾歲人唔想咁撚hea,而家d野 handle到哂唔算好辛苦,但算keep住有野要做
想轉呀,巴打有冇推介
有冇興趣買adobe學校版?

冇,小學雞唔教佢啦,加上學校好慳皮
我學校話一日未批25000,都唔肯加人工

等星期三啦
[/quote]
個間真係仆街黎,好撚憎[/quote]
咁一樣啦
打算做埋8月完約走人
學校出15k留我淨做stem
食左幾多個miss?

嚴格黎講兩件

幾歲?點食法

一個同年一個大我三年
一個係而家女朋友
一個之前同佢曖昧左好耐咁,佢最後覺得冇將來都係叫我放棄咁

個間真係仆街黎,好撚憎[/quote]
咁一樣啦
打算做埋8月完約走人
學校出15k留我淨做stem[/quote]
我兩年前已經脫離左佢
平時多唔多野做? 你D朋友會唔會話你人工under paid?
13k如果hea既都ok既....不過你會唔考其他cert? 轉field去做network/server

巴打skip左我

唔好意思手機miss左
20幾歲人唔想咁撚hea,而家d野 handle到哂唔算好辛苦,但算keep住有野要做
想轉呀,巴打有冇推介

轉field去做network/server

你唔系做緊呢D野咩😂

巴打skip左我

唔好意思手機miss左
想轉呀,巴打有冇推介

轉field去做network/server

你唔系做緊呢D野咩😂

係做緊,但好淺,略知一二咁
食左幾多個miss?

嚴格黎講兩件

幾歲?點食法

一個同年一個大我三年
一個係而家女朋友

拍左未?
食左幾多個miss?

嚴格黎講兩件

幾歲?點食法

一個同年一個大我三年
一個係而家女朋友

拍左未?

啪左
做左3年 人工幾多? 平時係咪做eclass多? 有冇考cert?

我係學校乜都要做
Server 平板 電腦 網頁 拍片整片影相 etc
冇考 cert
暫時13k
岩岩reject 左20k offer

點解?
咩offer黎?

一個政府既資助金咁,俾學校請個發展stem/it之類既人

咁點解唔去?

又唔是老師位,我認為對我知識冇進步

on9 零技術學校it狗黎講你係job market係毫無價值
你跳得返出去私人市場都還神啦
難為上面仲有人話咁係有志氣

做左3年 人工幾多? 平時係咪做eclass多? 有冇考cert?

我係學校乜都要做
冇考 cert
暫時13k

點解?
咩offer黎?

咁點解唔去?

on9 零技術學校it狗黎講你係job market係毫無價值

所以知自己柒咪而家死出去囉巴打
幾錢人工
有幾年經驗可以邊做邊搵下其他大小小公司既 it admin 應該可以好paid d
Support 人工低升得慢 不過就大大小小企業機構都要
好小比人炒同難搵工

我係學校乜都要做
冇考 cert
暫時13k

點解?
咩offer黎?

咁點解唔去?

絕對同意,但暫時未搵到好路數

點解?
咩offer黎?

咁點解唔去?

所以知自己柒咪而家死出去囉巴打

24 姐
就算咩都唔識都仲入到行

IT 對經驗既依賴相對其他工種較低
如果自問 求知慾強 好學 好易pickup到skill set
你學校有冇好嚴格要求你唔可以同女學生獨處
食左幾多個miss?

嚴格黎講兩件

幾歲?點食法

一個同年一個大我三年
一個係而家女朋友

拍左未?

啪左

故呢

IT 對經驗既依賴相對其他工種較低
如果自問 求知慾強 好學 好易pickup到skill set

Ok既,多謝巴打,我會努力
食左幾多個miss?

嚴格黎講兩件

幾歲?點食法

一個同年一個大我三年
一個係而家女朋友

拍左未?

啪左

故呢

你想知d咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞