做左3年小學it佬,你問我答

395 回覆
51 Like 3 Dislike
樓主同miss女友 人工差咁遠
你同佢有咩感覺
唔覺得差太遠咩

一齊前大家都知道,大家家底都係好窮都似,所以分別唔算大

正常做miss好快發達...
老師儲錢真係好快
我又做左tss 差唔多3年
貪佢肯批假,一路做一路考紀律部隊,今年終於都可以脱離

巴打恭喜哂,用得脫離,我諗你既感覺同我差唔多

係呀,係學校好似好威咁自己管晒成個server,network,media
但係其實拎出去同人比自己每樣連半桶水都算唔上
雖然有個濕9 degree,不過有同冇好似差唔多

有得睇晒已經好好, 大公司可能連睇既機會都冇,樣樣野都有專人負責

好似之前咁,睇住部windows 2000 server,真係我情願唔睇
去左博物館咁
題外話,小學至中學都好鐘意見到it佬
因為要搵佢地上黎代表我地距離上堂既時間又遠左
Btw以前有年做學生會成日要搵個it哥哥幫手整技術野,grad個陣係教員室見到佢,想搵佢影張相都reject左我地 話唔可以同學生影相,會俾學校話
其實好想講聲多謝,佢個位就係一樓,但成日撲上撲落,上黎㩒兩個制又落返去 成日都覺得佢地好辛苦又慘,因為佢地都好少講野,唔似得小學生可以一齊玩,中學成間學校都女仔,偏偏除左呀sir就得佢一個男人

女校tss
巴打咩學歷。同埋邊度知學校請人

教協 同普通搵工網都有啦..
樓主同miss女友 人工差咁遠
你同佢有咩感覺
唔覺得差太遠咩

一齊前大家都知道,大家家底都係好窮都似,所以分別唔算大

正常做miss好快發達...
老師儲錢真係好快

我地有個戶口一齊儲,佢另外再儲一回事

未入前IVE HD,其實周圍都有,明報JUMP又有,教協又有,不過老老柒柒未入行唔好入,入都唔好搵S字果間,搵直接學校請
做緊tss條o靚
做左兩年轉左一間
8.5k->11k
等緊林鄭派果25k等加人工
我個大佬做左9年 最近裸辭左
最大既得着係咪識到女朋友?
食左幾多個miss?

嚴格黎講兩件

摩牙

黎黎去都係拍拖果d野

同校?

係同校

點樣聊起第一次啪啪啪 之後係咩地方啪 有冇係學校啪 有冇用套

學校d 人知唔知你地既關係😏😏

未入前IVE HD,其實周圍都有,明報JUMP又有,教協又有,不過老老柒柒未入行唔好入,入都唔好搵S字果間,搵直接學校請

S 字頭無病假,星期六唔去佢地員工大會扣人annual
痴撚線

果個員工大會鳩到唔鳩,最憎佢係,有咩事落CALL唔撚理你,答你既都係GOOGLE到既野,屌就係搞唔掂先落CALL。最後都要自己搞掂我做咩要俾佢食水

痴撚線

Speedy ?
做緊tss條o靚
做左兩年轉左一間
8.5k->11k
等緊林鄭派果25k等加人工
我個大佬做左9年 最近裸辭左

巴打唔係想轉做老師既話,快D脫離啦
食左幾多個miss?

嚴格黎講兩件

摩牙

黎黎去都係拍拖果d野

同校?

係同校

點樣聊起第一次啪啪啪 之後係咩地方啪 有冇係學校啪 有冇用套

學校d 人知唔知你地既關係😏😏

痴撚線

果個員工大會鳩到唔鳩,最憎佢係,有咩事落CALL唔撚理你,答你既都係GOOGLE到既野,屌就係搞唔掂先落CALL。最後都要自己搞掂我做咩要俾佢食水

Speedy? 怕咩開名

都唔係,我覺得學識點樣做人同埋出黎做野要點,自己要堅持D咩價值觀更重要。

屌到miss 係幾多人既夢想
咩s字頭咁隱晦
環畜丫麻
轉老點乜柒都唔識既畢業生

痴撚線

係佢地呀,老老柒柒之前交接俾左條大陸佬間學校,D老師都頂唔撚順叫換人
咩s字頭咁隱晦
環畜丫麻
專老點乜柒都唔識既畢業生

痴撚線

間野好撚多連登仔

見到又可以做到啲乜?

利申:脫離左幾年
咩s字頭咁隱晦
環畜丫麻
專老點乜柒都唔識既畢業生

想當年我就係果D傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞