做左3年小學it佬,你問我答

395 回覆
51 Like 3 Dislike
返幾早呢?

暫時星期一至五,8-5食飯一粒鐘
暑假返早一粒鐘,早收1粒鐘
星期六日有活動既話都要返

一條龍?🤔
平時多唔多野做? 學歷有幾高? 你D朋友會唔會話你人工under paid?
見到朋友寫code人工高會唔會好心動?
13k如果hea既都ok既....不過你會唔會再讀書/考其他cert?
做左3年 人工幾多? 平時係咪做eclass多? 有冇考cert?

我係學校乜都要做
Server 平板 電腦 網頁 拍片整片影相 etc
冇考 cert
暫時13k
岩岩reject 左20k offer

點解?
咩offer黎?

一個政府既資助金咁,俾學校請個發展stem/it之類既人

咁點解唔去?

又唔是老師位,我認為對我知識冇進步

咁比你留係依家間學校咪又係咁
做左3年 人工幾多? 平時係咪做eclass多? 有冇考cert?

我係學校乜都要做
冇考 cert
暫時13k

點解?
咩offer黎?

咁點解唔去?

有志氣,你幾多歲?
而家份工hea唔hea?

今年24,岩岩讀完個濕鳩top up
份工冇咩專業知識但要做既野算多
因為我間野玩byod,要煩既野多左
所以唔算hea,但其實我知好多其他學校既tss都好hea
係咪成日有小學雞搵你上課室幫手
記得小學個陣有陣時老師唔識用電腦或者部腦hang咗就叫班長落去搵IT部
返幾早呢?

暫時星期一至五,8-5食飯一粒鐘
暑假返早一粒鐘,早收1粒鐘
星期六日有活動既話都要返

一條龍?🤔

冇,細校
有無反工扯旗?

我係學校乜都要做
冇考 cert
暫時13k

點解?
咩offer黎?

咁點解唔去?

咁比你留係依家間學校咪又係咁

所以我咪走
有冇比d港女miss撚雀咁撚你

開部機都call你上班房要你整好哂野
有無反工扯旗?

屋企就有
巴打同行
學校直接請定agent?
有無反工扯旗?

屋企就有

係咪成日有小學雞搵你上課室幫手
記得小學個陣有陣時老師唔識用電腦或者部腦hang咗就叫班長落去搵IT部

平板電腦有乜事一定搵我,跑樓梯減到肥
D老師真係好on9,自己機都未開就話壞
食左幾多個miss?
有冇比d港女miss撚雀咁撚你

開部機都call你上班房要你整好哂野

通常老屎忽先會
大把,要學識點轉返人話同班友仔講
仲有盡量諗方法唔好阻到佢上堂,例如搞唔掂搬部俾佢用住先

我係學校乜都要做
冇考 cert
暫時13k

20k 都reject?

上面講過,我乜撚都唔識,又冇得升,長遠唔係咁睇,有20k都係因為林奠個50億

巴打同行

以前俾人食水,而家直接,不過唔好講出去,你懂的
食左幾多個miss?

嚴格黎講兩件
巴打同行

s字頭?
學校有冇靚女miss?

其實好多都唔靚,不過一定有
平時多唔多野做? 你D朋友會唔會話你人工under paid?
見到朋友寫code人工高會唔會好心動?
13k如果hea既都ok既....不過你會唔考其他cert? 轉field去做network/server

巴打skip左我
巴打同行

s字頭?

個間真係仆街黎,好撚憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞