勿提L'Oréal group 勿助長代購(第一頁有懶人包) 護膚及化妝討論區#70

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
我老豆有對千年眼袋,好似掛左兩個水袋係眼下咁
佢尋日問我有咩產品可以去水腫型眼袋,我唔識答
求助一下絲打們,有無男士用去眼袋推介?
(其實仲有埋黑眼圈、乾紋,不過眼袋最嚴重)

年紀大嗰啲係脂肪型
冇得搞一定要plastic surgery

有冇絲打知呢舊係乜嚟?

微針

有冇絲打知呢舊係乜嚟?

微針

你icon...
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/18/155709_3f0d75e070aacfe57b943cebd519e3f5.jpg

有冇絲打知呢舊係乜嚟?

微針

好恐怖個感覺

有冇絲打知呢舊係乜嚟?

微針

你icon...

有咩用?

有冇絲打知呢舊係乜嚟?

微針

你icon...

有咩用?

係咪等個咀 「腫d」望落豐厚性感d ? 定去下死皮

sharp tape同nars都用過
感覺上nars好少少 可能我tarte買唔啱色
btw有無絲打知甩皮點搞
已經比起平時做多左好多保濕 都係不斷甩

年紀大嗰啲係脂肪型

50歲頭係咪都無得救?

呢隻色好正呀

有冇絲打想訂cosrx枝洗面? 想share 運費

有冇絲打知呢舊係乜嚟?

微針

你icon...

有咩用?

係咪等個咀 「腫d」望落豐厚性感d ? 定去下死皮

stimulate血液循環
係會腫啲
面就幫助吸收同刺激骨膠原增生

年紀大嗰啲係脂肪型

50歲頭係咪都無得救?

一係日日按摩但按成年都唔知會唔會有效
嗰啲要抽舊脂肪走

同佢枝mascara一樣樣
又係好貴

有呀
tg:suet
呢排曬黑左 但又唔捨得用serum搽身
有冇美白既body lotion 介紹??
見到nivea個美白系列有vitC
唔知work唔work呢

買黎試下先
晚晚搽 搽足一個月點都有效果掛

有呀
tg:suet

想買

想買

好貴 係咪sephora先買到呢個牌子d野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞