勿提L'Oréal group 勿助長代購(第一頁有懶人包) 護膚及化妝討論區#70

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
新post
多唔多人用過finger shopping?
係咪任何人都可以係上面賣野?我驚買到假野

把梳同24k按摩棒又真係平好多
其實本身淨係想買lovemore 但hktv mall又無貨 又唔想幫襯ig代購
買過幾次,暫時都冇咩問題
唔quote 想睇暗瘡貼包腸
lm
唔quote 想睇暗瘡貼包腸

暗瘡貼

見abastasis beverly hill 眉筆咁紅
買左枝brow wiz ,真係好畫又自然
重手多左都唔會漿住d 眉毛
但係佢筆桿粗度只係一般的1半
唔知係咪d 膠太薄定點
今日一開蓋就裂左,崩埋,成個刷頭直情甩埋
唔知買唔買多次好
我唔係暴力人

anastasia beverly hill 眉筆咁紅
唔知係咪d 膠太薄定點
唔知買唔買多次好
我唔係暴力人

自膠

anastasia beverly hill 眉筆咁紅
唔知係咪d 膠太薄定點
唔知買唔買多次好
我唔係暴力人

自膠

岩岩買左charlotte tilburry Instagram filter in a tube
有冇人都有買
lm
岩岩買左charlotte tilburry Instagram filter in a tube
有冇人都有買

留名等包腸
唔quote啦 brow wiz我回購左都有十支 但係真係好脆弱 但又冇講到可以拗爆佢 我有時擺化妝袋寄倉都會撞爛左 但冇可否認係幾好用於
同埋上面有絲講個暗瘡貼 燒到我

唔知有冇 有就ignore我啦
有冇人用過呢隻直髮梳? 粉紅色又$248咁平好燒 想用黎整內彎 但唔知會唔會好快直番

買左bond girl未到
睇試色覺得最大分別係cool tone定warm tone,最近染左綠啡色頭髮所以揀左邦女
如果我有條件會想both

in bond girl we 7st
why not both

唔知有冇 有就ignore我啦
有冇人用過呢隻直髮梳? 粉紅色又$248咁平好燒 想用黎整內彎 但唔知會唔會好快直番

Beauty beggar wtf

初初見到邦女啡色都唔係幾中意 但係上嘴之後又幾好wor用上癮, 同平時d色唔一樣咪幾好換下style

買左bond girl未到
睇試色覺得最大分別係cool tone定warm tone,最近染左綠啡色頭髮所以揀左邦女
如果我有條件會想both

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞