勿提L'Oréal group 勿助長代購(第一頁有懶人包) 護膚及化妝討論區#70

1001 回覆
12 Like 9 Dislike

有冇控油得黎又薄ge粉底推介?
之前絲打推el同chanel黑樽都唔考慮,
el太厚,chanel太重香料
考慮緊chantecaille future skin/ mufe hd foundation
利申油肌

油同foundation溝得埋架?
考慮緊chantecaille future skin/ mufe hd foundation
利申油肌

有無絲打同我有同樣問題? 之前話用咗眉膏出咗門口一陣就甩晒, 啱啱發現原來打底o既眉筆都甩晒.....但係有蔭遮住嗰邊仲好完整....google過唔見有人有類似經歷, 我無出汗無出油...點解會甩得咁快......

sor絲打 但係真係忍唔到笑
利申油肌

搵機會去試試先 唔該絲打
有無絲打同我有同樣問題? 之前話用咗柒眉膏出咗門口一陣就甩晒, 啱啱發現原來打底o既眉筆都甩晒.....但係有蔭遮住嗰邊仲好完整....google過唔見有人有類似經歷, 我無出汗無出油...點解會甩得咁快......

tf indian rose dupe kiko 204

利申油肌

唔識分
不過因為我溝咗b5 gel所以係稀身咗
同埋我用bb印開,唔係用掃拖開
總之上妝過程係輕鬆 好快搞惦

我介紹架
個時見唔到有人覆以為無人有興趣

我介紹架
個時見唔到有人覆以為無人有興趣

多謝絲打推介 好正呀隻色

睇唔到圖

睇唔到圖

唔知好唔好睇...
哇屌放到張相咁大既
哇屌放到張相咁大既

唔好意思絲打
我噗一聲笑咗出嚟
好大張

哇屌放到張相咁大既

唔好意思絲打
我噗一聲笑咗出嚟
好大張

我自己都嚇一嚇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞