勿提L'Oréal group 勿助長代購(第一頁有懶人包) 護膚及化妝討論區#70

1001 回覆
12 Like 9 Dislike

絲打唔買邦女!

絲打唔買邦女!

我係前打手都覺得邦女真係燒唔到我

WHY

WHY

NOT

WHY

NOT

Both

有冇絲打用過上面嗰隻髮尾油??

原本我諗住回購下面 之前係日本買嘅髮尾油 點知認錯樣唔知退唔退好

好似一樣喎

Colourpop primer amethyst spray 包膠

一路都追post唔留言既我表示都搶到呢支
但今日先收到
我超油肌希望呢支會work啦 fix+我唔係好得 urban decay都無乜料到
見到成個crystal 系列好吸引
但個liquid highlighter有少少貴 比起colourpop 平時d野

Off topic 呢排粉底用緊the ordinary既serum foundation
好薄透但又意外地遮瑕 以為自己用錯coverage 果隻:o
用左塊面都無負擔 好舒服 仲要有少少光澤感
有無人試過覺得點? 幾十蚊一枝粉底仲好用過我其他粉底真係唔知開心定點好 coverage果隻等到2046都未收到

Between我yes please 有多一盒會唔會有人想要

Colourpop primer amethyst spray 包膠

但今日先收到
我超油肌希望呢支會work啦 fix+我唔係好得 urban decay都無乜料到
但個liquid highlighter有少少貴 比起colourpop 平時d野

Off topic 呢排粉底用緊the ordinary既serum foundation
好薄透但又意外地遮瑕 以為自己用錯coverage 果隻:o
有無人試過覺得點? 幾十蚊一枝粉底仲好用過我其他粉底真係唔知開心定點好 coverage果隻等到2046都未收到

Between我yes please 有多一盒會唔會有人想要

但今日先收到

Topic + 第一頁

味道協會笑咗

但今日先收到

我落完單買colourpop先見到你呢個留言

味道協會笑咗

好似一樣喎

係好似呀 不過一個係黒ばら純椿油 一個係大島椿油 我分唔清呀

決定都係開黎試下啦

睇ordinary個post話遲啲黎香港開專門店
但搵唔到source

味道協會笑咗

睇ordinary個post話遲啲黎香港開專門店
但搵唔到source

可能係佢個嗰集團 好似係d字頭個嗰 英國個啲都係咁 係一間入面有晒佢成個集團啲野 ordinary好似係最平個副線 會有埋其他貴啲 貴啲啲 貴多多個啲brand
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞