勿提L'Oréal group 勿助長代購(第一頁有懶人包) 護膚及化妝討論區#70

1001 回覆
12 Like 9 Dislike

係喎 屌原來我冇講色號

連登萬歲

係喎 屌原來我冇講色號

連登萬歲

我之前喺豬市訂架

係喎 屌原來我冇講色號

連登萬歲

我之前喺豬市訂架

係喎 屌原來我冇講色號

連登萬歲

我之前喺豬市訂架

係喎 屌原來我冇講色號

召喚老婆 好似係老婆問過?
想問下amika直髮夾係咪真係咁好用
同埋有冇人用過旅行版果隻?效果一樣?
今日去左官店試過 睇落係好吸引但又覺得佢講到好誇張
爬文淨係見到大部分有讚冇彈 又冇乜包膠(好多都打手味濃) 追返舊post見到有絲打話好快壞 搞到我都心思思貴少少諗緊買唔買 畢竟成千銀真心覺得好貴
等我又放左火先

時代今日開咗facesss 本身諗住食完飯去睇下
點知發現 TAKAMI !!!
個日本sales同我講 第一次係香港開
之後就買咗支peeling $350
另外送支迷你版
佢全部系列都有 絲打可以去睇下
唔使再搵代購又或者去日本搵

Only Minerals 都有!
可能我表現太興奮掛
之後有個香港BA同我講 有留意開日本化妝應該都識
而且佢好好人 係咁問試唔試 冇黑面
買左bb cream 試上手 好滑好薄

爬文淨係見到大部分有讚冇彈 又冇乜包膠(好多都打手味濃) 追返舊post見到有絲打話好快壞 搞到我都心思思貴少少諗緊買唔買 畢竟成千銀真心覺得好貴

我覺得好好用呀
睇你頭髮長短同需要 長髮既話又會夾曲買大夾方便好多
而且旅行版意思係細夾? 細夾既話就無得揀溫度
枝一直髮夾我覺得直又得曲又得
如果你真係覺得太貴可以試美國版平好多不過無保養
有用過ghd直髮夾不過個人唔多鐘意
提下你你可以自己去專門店個到親手試夾下個頭 有聽朋友覺得佢太重
唔quote唔想俾人地屌同負上面我俾人話個張相個頭都用左amika直髮夾曲

我覺得好好用呀
提下你你可以自己去專門店個到親手試夾下個頭 有聽朋友覺得佢太重
唔quote唔想俾人地屌同負上面我俾人話個張相個頭都用左amika直髮夾曲

我覺得好好用呀

]

missha 正到會有包色衝動

被放火!!!!
SF又加價
有無絲打用某啲唇膏個咀就會生粒粒 我用一支韓國嘅mamonde 一用第二日個咀就會有啲好細嘅粒粒
明明覺得隻色好靚都無得用
有無絲打用某啲唇膏個咀就會生粒粒 我用一支韓國嘅mamonde 一用第二日個咀就會有啲好細嘅粒粒

用酒精抹下佢消毒?

條眉

係喎 屌原來我冇講色號

用酒精抹下佢消毒?

抹過呀
但下次再用都係會生粒粒

條眉

你都可以

係喎 屌原來我冇講色號

頂柒左 記得有絲問過

用酒精抹下佢消毒?

抹過呀
但下次再用都係會生粒粒

咁可能係佢個formula?唔好用佢啦
邦女等緊你

條眉

你都可以

我樣柒carry唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞