勿提L'Oréal group 勿助長代購(第一頁有懶人包) 護膚及化妝討論區#70

1001 回覆
12 Like 9 Dislike

你買左幾錢?

34USD

展示你對邦女嘅愛在所不辭!

睇一睇 sf冇邦女 net既運費都貴
……下次買stoned rose平倉

34USD

展示你對邦女嘅愛在所不辭!

睇一睇 sf冇邦女 net既運費都貴
……下次買stoned rose平倉

呢排曬黑左 但又唔捨得用serum搽身
有冇美白既body lotion 介紹??
見到nivea個美白系列有vitC
唔知work唔work呢
行過碌入黎講下DIY面膜記得睇路 sosad

http://bit.ly/2utNccA
我係巴打
黑眼圈好勁 , 成日比人話 10 日無訓過覺咁
淨係想遮黑眼圈
係咪要用眼部遮瑕膏
用完係咪一樣要用落妝既產品去抹走佢
我係巴打
淨係想遮黑眼圈
係咪要用眼部遮瑕膏

一定要落妝
我係巴打
淨係想遮黑眼圈
係咪要用眼部遮瑕膏

一定要落妝

而且遮個時唔好成大pat咁達上眼 小量再上多幾層
上youtube睇教學都得 (唔係叫你睇香港啲垃圾youtuber呀下)
嗚呀兩個colourpop palettes 都到左
但其實我一個月都化唔到4次眼影
真係用到2046都唔會hit pan
屌但係一見到又好想要
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/18/081323_889924bd7d8e032062d9d183efbd0259.jpg

[member]見到有啲ig shop賣成差不多兩舊水 又賣colourpop啲贈品 仲要真係有人搶住去買
Btw fem rosa eyeshadow會restock
[member]

我覺得yes please靚啲
我買左highlight palette等收貨

Yes please 會唔會restock

屌但係一見到又好想要
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/18/081323_889924bd7d8e032062d9d183efbd0259.jpg

[member]見到有啲ig shop賣成差不多兩舊水 又賣colourpop啲贈品 仲要真係有人搶住去買
Btw fem rosa eyeshadow會restock
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/18/092206_884da1dc798c8d4c4874efd38fd14172.jpg[img][member]

會但未知幾時,雖然佢話係limited edition
佢同Natasha denona出個果sunset palette勁似
屌但係一見到又好想要

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/18/092206_884da1dc798c8d4c4874efd38fd14172.jpg[img][member][/url]

會但未知幾時,雖然佢話係limited edition
佢同Natasha denona出個果sunset palette勁似

Agger
其實Natasha denona 果個都好想買
但係好貴又唔會用到果啲色
呢排曬黑左 但又唔捨得用serum搽身
有冇美白既body lotion 介紹??
見到nivea個美白系列有vitC
唔知work唔work呢

我係巴打
淨係想遮黑眼圈
係咪要用眼部遮瑕膏

一定要落妝

上youtube睇教學都得 (唔係叫你睇香港啲垃圾youtuber呀下)

有無話咩牌子好用 , google 過好多都係寫 ipsa shiseido ysl 呢 d
定係第一次用 行入 D 舖度叫 sales 姐姐揀隻岩我既色好 d
同埋普通 concealer 同 for 眼既係咪有分別
我係巴打
淨係想遮黑眼圈
係咪要用眼部遮瑕膏

一定要落妝

有無話咩牌子好用 , google 過好多都係寫 ipsa shiseido ysl 呢 d
定係第一次用 行入 D 舖度叫 sales 姐姐揀隻岩我既色好 d

勿提

一定要落妝

唔識叫佢幫你試上眼
不要建議你試完出去行下睇下係咪真係啱色先買
真係嚴重試下偏橙嘅concealer
有無絲打知邊間台灣代購食水無咁深

我覺得theBalm都ok,遮眼好過遮暗瘡

絲打 shape tape concealer今次冇折啊

絲打 shape tape concealer今次冇折啊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞