勿提L'Oréal group 勿助長代購(第一頁有懶人包) 護膚及化妝討論區#70

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
哇屌放到張相咁大既

唔好意思絲打
我噗一聲笑咗出嚟
好大張

我自己都嚇一嚇

有無絲打同我有同樣問題? 之前話用咗柒眉膏出咗門口一陣就甩晒, 啱啱發現原來打底o既眉筆都甩晒.....但係有蔭遮住嗰邊仲好完整....google過唔見有人有類似經歷, 我無出汗無出油...點解會甩得咁快......

有冇控油得黎又薄ge粉底推介?
之前絲打推el同chanel黑樽都唔考慮,
el太厚,chanel太重香料
考慮緊chantecaille future skin/ mufe hd foundation
利申油肌

油同foundation溝得埋架?

唔識分
不過因為我溝咗b5 gel所以係稀身咗
同埋我用bb印開,唔係用掃拖開
總之上妝過程係輕鬆 好快搞惦

Milani 2個餅都好睇 等色swatch

唔好意思搭單一問 有無絲打/巴打有用開karadium既野 我係男仔但係想買佢既cushion同埋遮瑕筆 想問下好唔好用 我本人有一兩粒暗瘡同埋D暗瘡印想遮下 皮膚係混合性偏乾 唔該哂咁多位
有無絲打同我有同樣問題? 之前話用咗柒眉膏出咗門口一陣就甩晒, 啱啱發現原來打底o既眉筆都甩晒.....但係有蔭遮住嗰邊仲好完整....google過唔見有人有類似經歷, 我無出汗無出油...點解會甩得咁快......

一般般我會去target買平野算

tf indian rose dupe kiko 204

我都買咗 唔化妝就用佢
自燃雪花秀cushion
求滅火

真心靚 好唔好搽
哇屌放到張相咁大既

唔好意思絲打
我噗一聲笑咗出嚟
好大張

我自己都嚇一嚇

真心靚 好唔好搽

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞