勿提L'Oréal group 勿助長代購(第一頁有懶人包) 護膚及化妝討論區#70

1001 回覆
12 Like 9 Dislike

本身好燒有色唇膏sweet violet 但去屈記試過上手陣味好臭 咩火都滅晒 crayon 隻味點?有無臭味呀?

我覺得好好用呀
睇你頭髮長短同需要 長髮既話又會夾曲買大夾方便好多
而且旅行版意思係細夾? 細夾既話就無得揀溫度
枝一直髮夾我覺得直又得曲又得
如果你真係覺得太貴可以試美國版平好多不過無保養
有用過ghd直髮夾不過個人唔多鐘意
提下你你可以自己去專門店個到親手試夾下個頭 有聽朋友覺得佢太重
唔quote唔想俾人地屌同負上面我俾人話個張相個頭都用左amika直髮夾曲

作為CD ROM第一次留言
想入手一套眼影掃試下玩 睇d人話real technique 唔錯 有冇絲打用過? 定有其他推介
Budget 有d低 希望三百內啦
想買nars個綠綠地色眼影 但係好貴一粒 係youtube搵到有個人介紹一隻平既話隻色好似
但係段片好濛
有無絲打有pasiphae用落係咪真係同片入面個cheap野差不多?

就咁睇佢試色係幾似 但用上眼就唔太似
感覺cyber colors應該係本身都有綠色做底
不過其實唔貴都可以買返黎玩下

我都有呢粒,真係好難搵替代色
不如直接買nars, 好值得買
單用都好靚
作為CD ROM第一次留言
想入手一套眼影掃試下玩 睇d人話real technique 唔錯 有冇絲打用過? 定有其他推介
Budget 有d低 希望三百內啦

想要石玫團 share shipping

本身好燒有色唇膏sweet violet 但去屈記試過上手陣味好臭 咩火都滅晒 crayon 隻味點?有無臭味呀?

唔覺有咩特別,都係普通唇膏味

想要石玫同邦女
下個月會去西班牙旅行諗緊用咩防曬
本身自己用緊clarins spf50,
但係見好多人旅行都推介shiseido 金樽或者防水個支,
諗緊轉唔轉好
同埋身體既防曬有冇好推介?
萬寧太多款揀唔到

岩岩係西班牙返來
完全無黑到
我仲要無用遮無帶帽

咁你用咩防曬查身呀?
個邊天氣係點係咪好熱?
曼秀雷敦個開倉係咪延左期?

無聊影下swatches

無聊影下swatches

Dear darling tint係呢幾枝,但冇左色號
Cult Beauty 化妝品有free shipping
想買石玫邦女同枕頭嘅係時候出手

Ship唔ship HK 佢好似有啲brand only uk

Ship唔ship HK 佢好似有啲brand only uk

頭先淨入手石玫見寄香港有得free shipping就狗衝左
冇睇其他brand有冇得ship

想要石玫同邦女

訂邊間

CD Rom上水一問
樓上有絲打講起amika直髮夾
想問問通常各位絲夾完之後會噴邊隻hair spray 定型?
我次次夾完好快就變返直

唔該哂絲打
我已經係較到400度先夾 都係好快直返或者冇咗個型
我個d係又長又粗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞