勿提L'Oréal group 勿助長代購(第一頁有懶人包) 護膚及化妝討論區#70

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
想買nars個綠綠地色眼影 但係好貴一粒 係youtube搵到有個人介紹一隻平既話隻色好似
但係段片好濛
有無絲打有pasiphae用落係咪真係同片入面個cheap野差不多?

Colourpop出concealer
又要洗錢
但咀易乾易敏感有冇唇膏好介紹
個咀易乾易敏感有冇唇膏好介紹

名不虛傳

點解淨係買邦女同枕頭 石玫呢

石玫好似得sf有?

準備再入石玫

名不虛傳

點解淨係買邦女同枕頭 石玫呢

石玫好似得sf有?

Cultbeauty 已入手

肉球絲用緊咩畫eyeline呀 本身用緊dejavu開頭好好用 我勁多眼水都唔化 但用用下開始畫唔出色
唔防酒唔緊要 要緊要防水 打個喊露都好似喊咁d眼水勁多

Colourpop出concealer
又要洗錢

雖然未知好冇用 但已經好想狗衝
對於colour pop啲野 抵制力變得好低
CD Rom上水一問
樓上有絲打講起amika直髮夾
想問問通常各位絲夾完之後會噴邊隻hair spray 定型?
我次次夾完好快就變返直
CD Rom上水一問
想問問通常各位絲夾完之後會噴邊隻hair spray 定型?
我次次夾完好快就變返直

Covermark set lx粉餅係補充裝
個case有無得單獨買?

未用過covermark但比絲打燒著左

CD Rom上水一問
我次次夾完好快就變返直

《The Times of India》五大唇膏控指標:

1\ 同一時間擁有超過20支相同顏色的唇膏

2\ 每次補妝,必定會先補唇妝

3\ 每月花費計劃中,必定有一部份預留給買唇膏

4\ 每次出遊,你攜帶的唇膏比衣服數量還多

5\ 經常擔心心愛的唇膏會有朝停產

仆街我中晒
呢個禮拜買咗成11 支
我諗我真係要發誓以後唔買
Covermark set lx粉餅係補充裝
個case有無得單獨買?

未用過covermark但比絲打燒著左

《The Times of India》五大唇膏控指標:

1\ 同一時間擁有超過20支相同顏色的唇膏

2\ 每次補妝,必定會先補唇妝

3\ 每月花費計劃中,必定有一部份預留給買唇膏

4\ 每次出遊,你攜帶的唇膏比衣服數量還多

5\ 經常擔心心愛的唇膏會有朝停產

仆街我中晒
呢個禮拜買咗成11 支
我諗我真係要發誓以後唔買

有錢包色啦
下個月會去西班牙旅行諗緊用咩防曬
本身自己用緊clarins spf50,
但係見好多人旅行都推介shiseido 金樽或者防水個支,
諗緊轉唔轉好
同埋身體既防曬有冇好推介?
萬寧太多款揀唔到

岩岩係西班牙返來
完全無黑到
我仲要無用遮無帶帽

+1
我都啱啱睇完
雖然我混油
但呢排唔知點解少左油
仲甩皮
想買nars個綠綠地色眼影 但係好貴一粒 係youtube搵到有個人介紹一隻平既話隻色好似
但係段片好濛
有無絲打有pasiphae用落係咪真係同片入面個cheap野差不多?

就咁睇佢試色係幾似 但用上眼就唔太似
感覺cyber colors應該係本身都有綠色做底
不過其實唔貴都可以買返黎玩下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞