勿提L'Oréal group 勿助長代購(第一頁有懶人包) 護膚及化妝討論區#70

1001 回覆
12 Like 9 Dislike

beautylish 四號話shipped,跟住睇tracking 停咗係十號DEPARTED FROM EXPORT FACILITY冇郁過 咁樣正常嗎,上網睇人地都好快收到
呢排曬黑左 但又唔捨得用serum搽身
有冇美白既body lotion 介紹??
見到nivea個美白系列有vitC
唔知work唔work呢

買黎試下先
晚晚搽 搽足一個月點都有效果掛

香港有得買?

買黎試下先

香港有得買?

想買

好貴 係咪sephora先買到呢個牌子d野

買黎試下先

香港有得買?

幾好幾好 其實都幾大支有排用
岩岩買左charlotte tilburry Instagram filter in a tube
有冇人都有買

留名等包腸

ct打手wayne goss講到咁神奇

是你的菜
有冇絲打想訂cosrx枝洗面? 想share 運費

有呀
tg:suet

名不虛傳

是你的菜

你番黎啦日文絲

是你的菜

你番黎啦日文絲

念念

分享兩枝lip products swatch
2枝都係limited edition
左至右薄及厚

- Apieu Lip Tint - #BR101
隻色好靚 薄薄一搽唔會好啡 推薦俾喜愛啡橙色愛好者
不過搽耐左會覺得乾同埋陣味真係唔多討好
(岩岩上豬媽劇發覺已經無曬貨
但同一系列VL101都好靚 有衝動包色 )

- By Terry Gloss Terrybly Shine - #11 Midnight Star
帶紅同藍閃粉棗紅色既lip gloss 有金屬系感覺
冬天會適合多啲 但薄薄搽都好可以日常呵呵呵呵呵
搽上嘴會帶少少紫調 本身想整gif 但啲雜訊令到佢更加metallic

us sephora真係搞唔掂

casablanca同indian rose?
swatch呢

Swatch呢
我今日都發現張信用卡唔知點解有cash rebate
搞到手痕好想買野
念念

左至右薄及厚

- By Terry Gloss Terrybly Shine - #11 Midnight Star
搽上嘴會帶少少紫調 本身想整gif 但啲雜訊令到佢更加metallic

[]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/18/200639_1e9882656a89c5c9ec87b1fc31a420ad.jpeg[/img]

想買枝by Terry 痴唔痴頭髮
念念

左至右薄及厚

[]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/18/200639_1e9882656a89c5c9ec87b1fc31a420ad.jpeg[/img]

想買枝by Terry 痴唔痴頭髮

無咩印象佢會痴頭髮

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞