日本男:和港女戀愛是人生處罰遊戲

528 回覆
2490 Like 146 Dislike
幾年冇上facebook
睇到個post啲留言 覺得哩個決定係明智嘅
呢D野講人
香港女仔住耐左 性格點都會改好少少

有POINT呀絲打
香港女仔無禮貌係因為我哋直率同坦白
同埋比較獨立自主同外向
樣貌身材係輸嘅但我哋性格心地好好多

根本就係唔識欣賞我哋

出現了
呢D野講人

有POINT呀絲打
同埋比較獨立自主同外向

根本就係唔識欣賞我哋

啲人係咁㗎啦
呢D野講人

有POINT呀絲打
同埋比較獨立自主同外向

根本就係唔識欣賞我哋

人唔笑狗都吠啦!
太耐冇拍拖
已經唔識評論而家D港女
而我連處罰嘅機會都冇
性格好既淨返豬西
樣正常少少既十個有十個港女格
性格好既淨返豬西

咪on9啦
豬西唔代表性格好
呢D野講人

有POINT呀絲打
同埋比較獨立自主同外向

直率同坦白?口果句就永遠唔係心果句,明明係想就話無所謂,明明唔鍾意就話你鍾意啦。成日要人估到妳個心諗乜。食嘢永遠無主見,淨係識屌男方比嘅提議唔啱聽,揸著個餐牌揭到殘都未諗到想食乜。自己自私,就話男方唔成熟,唔顧自己感受。。。仲有無補充?
性格好既淨返豬西

咪on9啦
豬西唔代表性格好

哩句畀啲港女用哩曲線讚自已靚
其他國家男士好少會踩自己地方嘅女性,係香港先會咁,點解?因為港女持住自己有塊臭閪就好似大撚晒咁,成日要人就佢,學人講男女平等,著數攞盡,有鑊就乜都唔關佢事,扮可憐,扮慘,根本就係有風駛盡𢃇

識70%女性都係咁撚樣
呢D野講人

又係你條臭雞
呢D野講人

有POINT呀絲打
同埋比較獨立自主同外向

根本就係唔識欣賞我哋

終於明白點解港女無人要
原來最大問題係佢地完全唔覺自己有問題

港女冇人要?
你訓醒未?
呢到啲毒撚日日係到叫曬春,啲女露少少又女神女神
你同我講香港啲女冇人要?
點解無講韓國
明明韓國女人最難頂
港女不願面對
首次比正評日本人
點解無講韓國
明明韓國女人最難頂

好少特登攞啲屎同食物比較
定我真心咗?
呢D野講人

性格好但係蠢呢
————————————————————————
追擊時間

會員 帕子姬
—於連登博上位
—貼facebook遮人icon唔遮自己icon
曲線想上位
你而家又話自貼內衣褲,我理得你係咪走數

證據
有條八婆 攞部Dummy機扮Iphone 7 整爛左

https://lihkg.com/thread/322385/page/6?ref=android

LIHKG @ Android
樓豬捨身成仁自貼教絲打化妝
咁有善心真係感動到我哭左

>絲打入< 你地幾歲開始化妝?
https://lihkg.com/thread/322719/page/2?ref=ios

有冇諗過其實係借刀?
港女都冇你地班毒撚份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞