日本男:和港女戀愛是人生處罰遊戲

528 回覆
2490 Like 146 Dislike

港男喺外國形象咁差多得呢班垃圾唔少
好多臭雞嬲豬
走啊巴打,成班港女準備老屈你ff ga la

連登有愛
巴打

講到互相尊重
我再FF多少少
同港女拍拖
只要佢想打電話比你嘅時候
你電話就會響,而且你無得say no話唔得閒

日本女人嘅做法係會問左我先
「可唔可以打電話比你?」
確定左唔會阻住我先會是但一方打電話比對方
講完之後仲會講句
「真係多謝你同我講電話」又或者
「聽到你把聲我覺得精神返晒啦」

坦白講⋯到呢刻我都仲未接受到呢種反差同震撼

你同香港女人講咁係好,佢地會話呢啲係假呀,有機心呀,貪你錢緊係咁乜乜乜

其實你睇而家啲廢中大媽係點樣
你咪知道佢地教出黎嘅女會係點樣囉

講開真假呢隻問題,唔知幾時開始有禮貌講客套就係虛偽就係假,唔睇場合不識大體就真性情

你冇家教咋真性情 男女都係啊

其實有禮貌唔等於虛偽
只係呢班真性情嘅人為自己自私唔喺人地角度諗嘢搵借口
真話都可以修飾啫

呢句嘢咪同大陸人話自己無禮係真性情
日本人有禮貌好假好虛偽一樣
實質係比自己一個藉口開脫
香港好女仔大把, 差在你溝唔溝到
我老婆樣OK 大波 心地善良 月入4皮仲要唔嫌我窮

佢地只會話你老婆係個別例子 西女人依然最多

好似無人咁講過
你打稻草人 都唔好咁低B
我都話左高質香港女仔係有
不過係講機緣時間

大家都係講“整體”
其他國家男士好少會踩自己地方嘅女性,係香港先會咁,點解?因為港女持住自己有塊臭閪就好似大撚晒咁,成日要人就佢,學人講男女平等,著數攞盡,有鑊就乜都唔關佢事,扮可憐,扮慘,根本就係有風駛盡𢃇

識70%女性都係咁撚樣

其實唔係
你有睇開就知度度都以為自己地方嘅女性最差
上ptt就有一堆台男用同你哩段野差唔多嘅位話台女
i don't give a fuck 我愛港女
選擇題:
A餐 日本女仔 好尊重你 通常都聽下你講 身材唔錯 結左婚會照顧屋企 但係要大部分人工都俾佢管

B餐 台灣女仔 嬌聲嗲氣 佢地收入偏低 見你有返咁上下收入就視你為終身伴侶 有啲主見但係都聽你講野

C餐 港女 好高騖遠 對眼生係額頭 功利主義 成日認為自己最叻 仲意控制哂你全部野 又會睇低你收入低過你 飛機場

你會點揀?

可笑既係呢個世界仲有啲男人 好似前世搵唔到女咁
對住佢地千依百順 一步步將自己底線放低 早幾年十幾巴單野已經係例子

老老實實
日本妹我就不予置評 因為無交流過
我識左一堆台灣FD有七年
你A B餐係咪FF出黎
然後食唔到C餐???

定係你食親都係屎
我生存左二十幾年真係未見過C餐既女仔
物以類聚?

又一個自以為是既港女
日本妹台灣妹係點我唔評論, 不過港女格衰就全世界通認
你未見過就等於無咩

你未見過性格好既香港女仔就等於無咩?

好既一早比人溝左 唯有等放盤 一放盤又即刻比人溝左 所以佢地見親都係衰

真係
性格又好樣又好既係中學個陣一早比人溝哂
邊度有毒撚揀

自己唔係性格又好樣又好就唔好要求性格又好樣又好嘅女仔啦
其他國家男士好少會踩自己地方嘅女性,係香港先會咁,點解?因為港女持住自己有塊臭閪就好似大撚晒咁,成日要人就佢,學人講男女平等,著數攞盡,有鑊就乜都唔關佢事,扮可憐,扮慘,根本就係有風駛盡𢃇

識70%女性都係咁撚樣

其實唔係

隔離飯香
始終平時接觸港女最多,唔多唔少都會放大咗缺點嘅

識70%女性都係咁撚樣

其實唔係

隔離飯香

唔係
台仔話港女更加離譜
就算香港女人係閪,最大原因都是港男養出黎

只怪港男太有風度,太溫柔,太大方

只怪港男太有風度,太溫柔,太大方

笑撚左,啲人識珍惜先得架

識70%女性都係咁撚樣

其實唔係

隔離飯香

自己覺得差可能又唔係真係差到接受唔到嘅
當人地都咁講港女真係要檢討下

咁檢討下自己有咩唔好就基本啦 不過想講無平時講到咁差嘅

識70%女性都係咁撚樣

其實唔係

隔離飯香

自己覺得差可能又唔係真係差到接受唔到嘅
當人地都咁講港女真係要檢討下

咁檢討下自己有咩唔好就基本啦 不過想講無平時講到咁差嘅

https://pttdaily.com/t/m-1483164991-a-b82
我淨係知,用溝港女既時間同方法,係日台分分鐘成功溝到好多女。溝港女根本就哂心機捱眼訓,溝到之後又貼錢買難受

利申:EX係臭脾氣港女
我淨係知,用溝港女既時間同方法,係日台分分鐘成功溝到好多女。溝港女根本就哂心機捱眼訓,溝到之後又貼錢買難受

利申:EX係臭脾氣港女

唔請唔覺, 一講就覺得係

架妹

日本妹點會唔打扮

日本妹講野把聲咁低分

講緊聲浪
細聲咪幾好

港男喺外國形象咁差多得呢班垃圾唔少

巴打就講得岩喇
呢班咁既撚屌廢種柒頭皮唔撚死都冇撚用
連少少尊嚴都冇
但係屌佢老母 佢自己廢撚種ja
唔好撚影衰埋香港男人啦仆佢個臭街
有班豬西女人又係
屌你老母做得公廁咪撚想拎貞節牌坊啦仆街
扮乜撚野ja 當人on撚99咩
比人串幾句又話人毒撚冇得食
講撚到連登個撚個都係毒撚溝唔到女好撚想屌西咁

架妹

日本妹點會唔打扮

日本妹講野把聲咁低分

佢指既說話聲音係真係大細聲
姐係港女好大聲
成日話港男寵到d港女咁
我同意,d垃圾狗公
但我認為最大同最先既原因係d港媽教撚到佢個女成隻怪物咁,教撚到佢地d價值觀k哂型成世冇彎轉
成日話港男寵到d港女咁
我同意,d垃圾狗公
但我認為最大同最先既原因係d港媽教撚到佢個女成隻怪物咁,教撚到佢地d價值觀k哂型成世冇彎轉

港媽進化前又咪港女

架妹

日本妹點會唔打扮

日本妹講野把聲咁低分

架妹好有禮貌
次次去日本見到當地情侶,個男嘅幫女方手拎下野又好,食飯拉開個位又好,個架妹100%講唔該

港女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞