日本男:和港女戀愛是人生處罰遊戲

528 回覆
2490 Like 146 Dislike
港女西又咪係班狗公寵出黎

好樣小小都追住個閪黎奶

有無尊嚴架屌你老母

台灣女仔都有狗公團
功能人
點解香港女仔會對人西D , 我都解釋唔到

台灣果啲唔係叫工具人咩?
例如叫啲兵仔上門整電腦
呢個真係關乎家庭教育問題
你睇依家呢一代班港女個老母係咩人你就知(當然都有例外)
少數有禮貌好既港女,一係屋企有番啲錢知書識禮
一係就個女仔本身就係飽讀詩書
淨底個堆俾一班無文化無知識既老母湊大,你唔係覺得佢會突然變得仙女下凡嗎?
不過物以類聚,高質既港女真係可以好高質,不過你溝唔溝到就另一回事啦
但叫班mk妹底既港女檢討下自己 同你叫支那人唔好周街痾屎痾尿一樣 痴人說夢話

好樣小小都追住個閪黎奶

有無尊嚴架屌你老母

台灣女仔都有狗公團
功能人

例如叫啲兵仔上門整電腦

係, 記錯左
但我係香港未曾報過“兵役”, 對住台灣女仔都係

以我見識, 駛人最盡都係香港女仔
台灣女仔叫工具人做下野都有糧派

好樣小小都追住個閪黎奶

有無尊嚴架屌你老母

台灣女仔都有狗公團
功能人

例如叫啲兵仔上門整電腦

係, 記錯左
但我係香港未曾報過“兵役”, 對住台灣女仔都係

以我見識, 駛人最盡都係香港女仔
台灣女仔叫工具人做下野都有糧派

有無糧派都唔應該咁On9啦
有付出無回報,比人玩喎
香港男仔好似唔識分個女仔想唔想同你發展落去,又唔敢爽爽快快又要死纏爛打 ,拖拖下做左厹同兵都唔知,然後屌尻啲女係臭雞。港女閪係真,但係都係港男寵出黎。

老老實實
日本妹我就不予置評 因為無交流過
我識左一堆台灣FD有七年
你A B餐係咪FF出黎
然後食唔到C餐???

定係你食親都係屎
我生存左二十幾年真係未見過C餐既女仔
物以類聚?

又一個自以為是既港女
日本妹台灣妹係點我唔評論, 不過港女格衰就全世界通認
你未見過就等於無咩

你未見過性格好既香港女仔就等於無咩?

好既一早比人溝左 唯有等放盤 一放盤又即刻比人溝左 所以佢地見親都係衰

真係
性格又好樣又好既係中學個陣一早比人溝哂
邊度有毒撚揀

自己唔係性格又好樣又好就唔好要求性格又好樣又好嘅女仔啦

你同連登仔講樣? 明明樣衰都話自己正常樣 其實一方面話港女時 又有幾多個有自知之明
呢個年代,你唔好話揾到pure 同true 既女仔,就連一個肯同你捱既港女都唔係咁易揾。我老母嗰代會好啲。但呢加呢一代就真係買少見少,下一代我唔講啦。

比你搵到 都未必識珍惜
好多女仔本來都係義無反顧同男人一齊
但通常對方未成熟/自私 趕走左人 之後女仔就會變現實
男仔未必係mk仔 好多樣衰又毒都唔係錫女朋友
呢個年代,你唔好話揾到pure 同true 既女仔,就連一個肯同你捱既港女都唔係咁易揾。我老母嗰代會好啲。但呢加呢一代就真係買少見少,下一代我唔講啦。

比你搵到 都未必識珍惜

錯啦
女仔比人飛一定係因為揀左個mk貪人靚仔

比你搵到 都未必識珍惜

但有唔少女仔都唔識珍惜另一半對佢既好。男人不壞女人不愛
你講到淨係得港男先唔識珍惜條女咁。如果係咁就唔會有14巴港女等等啦 ,點會仲乖乖地跪係到任條女係咁煎?
其實我地香港人唔洗多講,你問下日韓台啲男人,對港女有咩印象?我相信我唔洗講個答案出黎大家都估到。唔好問男人丫廢事畀人話男仔淨係識用嗰到諗野,問下日韓台啲女人丫,個答案普遍都一定差唔多。
唔洗講啦。
日本台灣香港男有讚日本妹(讚多過歎)
日本香港男有讚台灣妹(讚多過歎)
但有咩地方係有讚過港女?(歎多過讚)
呢啲真係客觀意見黎。你諗下有冇理由個個地方都話港女性格唔好丫?唔會係佢地咁好彩溝黎溝去都係同一條女掛?
另外,你有邊啲地方聽到港男負面評論多過港女?

雖然有啲日本妹覺得香港男仔冇威勢。

同埋點解你地講到係我地寵出班港女? 如果仲抱住呢個諗法既香港女仔,我相信你地真係真正既港女。
港女次次都柒出國際
就次次都要拉埋毒撚落水
毒撚依家有冇柒出國際先
依港女係外國眼中個朵已經臭曬
相反毒撚可能都係廢,但係個朵無臭過
點解?因為毒撚有自知之明

同埋點解你地講到係我地寵出班港女? 如果仲抱住呢個諗法既香港女仔,我相信你地真係真正既港女。

唔好屌醒d港女
我仲想睇下d港女可以柒到幾時
唔洗講啦。
呢啲真係客觀意見黎。你諗下有冇理由個個地方都話港女性格唔好丫?唔會係佢地咁好彩溝黎溝去都係同一條女掛?

諗諗下又真係諗唔到有邊個地方係祟港女
各位巴打建議唔好屌醒d港女
到時食女都易分d
屌醒左佢地潛伏曬咁點分
141負皮,我好似明白左啲嘢
各位巴打建議唔好屌醒d港女
到時食女都易分d
屌醒左佢地潛伏曬咁點分

洗閪擔心咩 港女會修飾就唔係港女啦
我係中學都識到唔少女仔fd,10個都有5至個係純(嗰陣時)。但到左出黎做野之後,得翻1至2個叫正正常常。你可以話係社會因素影響既,但呢個唔係令到你自己變港女既藉口!
利申:我唔係針對所有香港女仔。

唔好屌醒d港女
我仲想睇下d港女可以柒到幾時

港女係唔會被屌醒,如果屌得醒一早就唔會變港女啦。仲有屌得一個,仲有佢地身邊嗰班八婆FD
你知女仔(並非指所有)係幾受人影響
唔洗講啦。

諗諗下又真係諗唔到有邊個地方係祟港女

有,外國囉
但係Hong Kong Girls are easy……,你自己諗啦
香港男仔好似唔識分個女仔想唔想同你發展落去,又唔敢爽爽快快又要死纏爛打 ,拖拖下做左厹同兵都唔知,然後屌尻啲女係臭雞。港女閪係真,但係都係港男寵出黎。

香港女仔衰> 懶落香港男仔
香港男仔衰>真係香港男仔好衰

香港女仔衰> 懶落香港男仔
香港男仔衰>真係香港男仔好衰
可唔可以認左佢唔好懶人
之所以唔好成日話點解香港大部分男仔咁崇日台妹。香港有啲女仔覺得香港男仔冇用垃圾唔緊要,日韓台有唔少女仔都希望另一半好似香港男仔咁體貼同細心咁對佢地,而且人地覺得男仔對另一半好唔係必然
你地唔珍惜咪算!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞