日本男:和港女戀愛是人生處罰遊戲

528 回覆
2490 Like 146 Dislike
前面港女摑港男張圖
除左想講港女野蠻粗魯之外
其實仲講緊我地港男廢柴同無骨氣

咁點?打番佢?

比人恰到上心口都唔識反抗?
唔好咁憎佢住
佢有彈有讚
讚港女over30歲 都比較keep得好同靚女比率高
但無波
都有踩台妹公主病世界之絕 但波大
日女就30歲之後成個男人樣 但性格廚藝好

幾好笑 佢啲post

Quote 錯

福澤諭吉笑鳥
多臭港女係事實
係香港做女人就要承擔呢個共孽俾人鬧,無得避
但同時唔該屌埋縱容港女嘅巴打
無 demand 就無 supply
唔好咁憎佢住
佢有彈有讚
讚港女over30歲 都比較keep得好同靚女比率高
但無波
都有踩台妹公主病世界之絕 但波大
日女就30歲之後成個男人樣 但性格廚藝好

幾好笑 佢啲post

Quote 錯

福澤諭吉笑鳥

港女又難頂又貪錢又冇波,然後大大聲屌香港冇好男人
永遠都係睇人地最西果班有幾西 唔會睇人地有幾好 覺得自己冇最西果班人咁西就得 依d就係港女

因為港女自己永遠岩撚哂

-唔諗下條女西係因為自己冇財才口才,唔見對有$仔/厹西,厹既口才就一堆女女比西佢上

-得不到的就是西

有才能之士一定唔會貶及他人,重要係女人

講出黎唔怕比人笑咩

不如進修下自己,攻高,好過成個街市佬淨係屌D港女點西點西啦

堂堂男子漢,好難睇

up乜 有冇人翻譯
櫻木
永遠都係睇人地最西果班有幾西 唔會睇人地有幾好 覺得自己冇最西果班人咁西就得 依d就係港女

因為港女自己永遠岩撚哂

-唔諗下條女西係因為自己冇財才口才,唔見對有$仔/厹西,厹既口才就一堆女女比西佢上

-得不到的就是西

講出黎唔怕比人笑咩

堂堂男子漢,好難睇

up乜 有冇人翻譯

會唔會太傷你自尊心呀

你對暗瘡又窮既肥婆會唔會西面吖

sosad
前面港女摑港男張圖
除左想講港女野蠻粗魯之外
其實仲講緊我地港男廢柴同無骨氣

咁點?打番佢?

比人恰到上心口都唔識反抗?

最近冇搵港女做女朋友
又唔靚又冇身材又冇才華
佢都夠膽死臭格嫁喎
多臭港女係事實

講得啱丫, 根本就係狗公同太監去縱容班港女

醫生得六分
港女

因為港女自己永遠岩撚哂

-得不到的就是西

講出黎唔怕比人笑咩

堂堂男子漢,好難睇

up乜 有冇人翻譯

會唔會太傷你自尊心呀

你對暗瘡又窮既肥婆會唔會西面吖

sosad

呢D野講人
香港女仔住耐左 性格點都會改好少少

絲打有新片未呀
多臭港女係事實

講得啱丫, 根本就係狗公同太監去縱容班港女

各打50
今日咁開心 打和啦

醫生得六分

無source既野唔好當真
見到西醫同中醫同分已經唔洗睇

醫生得六分

地產保護呢啲仆街都有1分
地盤水電血汗血就0分
所以話港女真係睇錢 唔係睇品格
岩呀 港女應該學日本女人咁
沒收哂男人份糧
每月俾少少零用錢佢駛就算

有時太縱容都係一種懲罰黎

我相信好多男人都唔會介意
問題係你會唔會好似日本妹噉有相同既付出/行動令人肯心服口服交出唻?
如果你做唔到既話你就咪懶醒攞唻比較
港女就係你依啲人, 只係睇人地既收穫, 唔睇人地背後既付出
完全係輸打贏要既心態

港女不嬲雙重標準,寬己嚴人,輸打贏要,龍門任搬

醫生得六分

地產保護呢啲仆街都有1分
地盤水電血汗血就0分
所以話港女真係睇錢 唔係睇品格

撚狗圖都信
同藍絲自製對反黃絲圖無乜分別
呢D野講人
香港女仔住耐左 性格點都會改好少少

有POINT呀絲打
香港女仔無禮貌係因為我哋直率同坦白
同埋比較獨立自主同外向
樣貌身材係輸嘅但我哋性格心地好好多

好撚煩 唔好成日用直率坦白獨立自主作為作惡嘅理由好冇?
利申:唔好日妹台妹,但唔好睇埋啲19語錄睇到上曬腦咁on9唔該

直率同坦白 =/= 無禮貌

你份人真
但真係仆街性格

邊個頂到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞