日本男:和港女戀愛是人生處罰遊戲

528 回覆
2490 Like 146 Dislike
和港女做愛都係處罰遊戲
玩SM鞭打
永遠都係睇人地最西果班有幾西 唔會睇人地有幾好 覺得自己冇最西果班人咁西就得 依d就係港女

因為港女自己永遠岩撚哂

-唔諗下條女西係因為自己冇財才口才,唔見對有$仔/厹西,厹既口才就一堆女女比西佢上

-得不到的就是西

有才能之士一定唔會貶及他人,重要係女人

講出黎唔怕比人笑咩

不如進修下自己,攻高,好過成個街市佬淨係屌D港女點西點西啦

堂堂男子漢,好難睇

up乜 有冇人翻譯

會唔會太傷你自尊心呀

你對暗瘡又窮既肥婆會唔會西面吖

sosad

條臭雞嬲撚到傻撚左
做雞做到咁霸道應該都係得港女
都ok
好過吹奏大陸妹

記住要娶㗎妹呀
其實同樣道理 日本仔係咪唔識理人感受?成日要人就呢?

溝唔掂港女 去到邊個地方都一樣係溝唔到女既廢鳩
接受現實啦 成班係到圍爐踩港女

快d去溝㗎妹啦
岩呀 港女應該學日本女人咁
沒收哂男人份糧
每月俾少少零用錢佢駛就算

有時太縱容都係一種懲罰黎

我相信好多男人都唔會介意
問題係你會唔會好似日本妹噉有相同既付出/行動令人肯心服口服交出唻?
如果你做唔到既話你就咪懶醒攞唻比較
港女就係你依啲人, 只係睇人地既收穫, 唔睇人地背後既付出
完全係輸打贏要既心態

個女人做哂家頭細務又有咩所謂

死港女比人笑真係冇得怨

下 我相信好多港男會介意 想知幾多港男可以一個人供晒層樓 養老婆
之前睇報導好多日本人妻仲會學投資,真心無敵

拎晒老公啲錢去投資 平時啲錢去high tea
老公就要慳住洗 你想買部ps4 老婆可能要分期零用錢扣 冇辣有唔辣
呢D野講人
香港女仔住耐左 性格點都會改好少少

有POINT呀絲打
香港女仔無禮貌係因為我哋直率同坦白
同埋比較獨立自主同外向
樣貌身材係輸嘅但我哋性格心地好好多

屌你老母 心地好好多都講得出口,你知唔知咩叫廉恥呀?
又係呢條日本友仔
專門踩港俾台妹中立
咁撚多嗲咪溝港女囉
不過我覺得一個廢鳩毒撚溝乜都係溝唔到

香港各大銀行股票房咩人多
選擇題:
A餐 日本女仔 好尊重你 通常都聽下你講 身材唔錯 結左婚會照顧屋企 但係要大部分人工都俾佢管

B餐 台灣女仔 嬌聲嗲氣 佢地收入偏低 見你有返咁上下收入就視你為終身伴侶 有啲主見但係都聽你講野

C餐 港女 好高騖遠 對眼生係額頭 功利主義 成日認為自己最叻 仲意控制哂你全部野 又會睇低你收入低過你 飛機場

你會點揀?

可笑既係呢個世界仲有啲男人 好似前世搵唔到女咁
對住佢地千依百順 一步步將自己底線放低 早幾年十幾巴單野已經係例子
選擇題:
A餐 日本女仔 好尊重你 通常都聽下你講 身材唔錯 結左婚會照顧屋企 但係要大部分人工都俾佢管

B餐 台灣女仔 嬌聲嗲氣 佢地收入偏低 見你有返咁上下收入就視你為終身伴侶 有啲主見但係都聽你講野

C餐 港女 好高騖遠 對眼生係額頭 功利主義 成日認為自己最叻 仲意控制哂你全部野 又會睇低你收入低過你 飛機場

你會點揀?

對住佢地千依百順 一步步將自己底線放低 早幾年十幾巴單野已經係例子

如果個女仔持家有道,我又唔介意俾份人工佢管。
選擇題:

你會點揀?

唔揀
單身食完就轉場
日文都唔識走去ff自己溝到日本妹
選擇題:

你會點揀?

唔揀
單身食完就轉場

屎係option黎既咩?
個答案一係A一係B
呢D野講人
香港女仔住耐左 性格點都會改好少少

有POINT呀絲打
香港女仔無禮貌係因為我哋直率同坦白
同埋比較獨立自主同外向
樣貌身材係輸嘅但我哋性格心地好好多

我係女 見到你咁打 都明點解有d港女咁難頂
無禮貌就無禮貌 唔好合理化自己缺點啦
獨立自主同外向 心地好唔好都係睇人啫
但都唔代表可以隨便亂發脾氣 公主病乜乜乜
本人最頂唔順某d港女成日不理場合 咩都9影一餐女神照騙相 同埋除左飲飲食食咩都唔識
突然諗起十四巴港女
點解日本男性咁撚醒目
港女不了
咁日本女人都係會有脾氣
都係會屙屎嘅
但會想知道原因同聽你解釋點解咁做
之後好快會嬲完
再同我講返岩岩發左脾氣真係好對唔住

咁我會覺得條氣順喎
老實講兩個人拍拖唔撚係賓主關係
有你講無我講架嘛

日本女人發完脾氣會講對唔住嘅呢份體貼
令成黎段關係入面多左份尊重,唔係港女果種老撚奉
亦都令段關係健康好多

利申:同日本人拍緊拖
咁日本女人都係會有脾氣
都係會屙屎嘅
但會想知道原因同聽你解釋點解咁做
之後好快會嬲完
再同我講返岩岩發左脾氣真係好對唔住

咁我會覺得條氣順喎
老實講兩個人拍拖唔撚係賓主關係
有你講無我講架嘛

日本女人發完脾氣會講對唔住嘅呢份體貼
令成黎段關係入面多左份尊重,唔係港女果種老撚奉
亦都令段關係健康好多

利申:同日本人拍緊拖

走啊巴打,成班港女準備老屈你ff ga la
走啊巴打,成班港女準備老屈你ff ga la[/quote]

連登有愛
巴打

講到互相尊重
我再FF多少少
同港女拍拖
只要佢想打電話比你嘅時候
你電話就會響,而且你無得say no話唔得閒

日本女人嘅做法係會問左我先
「可唔可以打電話比你?」
確定左唔會阻住我先會是但一方打電話比對方
講完之後仲會講句
「真係多謝你同我講電話」又或者
「聽到你把聲我覺得精神返晒啦」

坦白講⋯到呢刻我都仲未接受到呢種反差同震撼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞