日本男:和港女戀愛是人生處罰遊戲

528 回覆
2490 Like 146 Dislike
其實都有唔少好女仔 識過唔少

佢哋識唔到呢可能

係, 正一廢柴毒男黎
明明我識好多南亞人都好nice

我識好多太極高手可以一掌打死d mma垃圾

我識好多動物傳心師可以同死物溝通
唔好話港男屈鳩你
而家iso國際認證都拎埋
和支那女這戀愛,下半生課金遊戲

養曬對面全家

蟲同人放埋一齊比做咩

咪係
支那種
d泡菜咁大男人
點頂得順港女

唔聽話打撚到d港女仆街 警察都唔理
BTW 韓國婆婆都好撚惡死 虐待d港女就好笑
點可以一概而論
自問身材好樣靚性格好 有個愛我的男朋友
點可以一概而論

表面野嗜 依家出現個同你差唔多既日本妹 你條仔一定會簡條日本妹都唔簡你啦
點可以一概而論

表面野嗜 依家出現個同你差唔多既日本妹 你條仔一定會簡條日本妹都唔簡你啦

如果你去問你條仔 我包佢一定會話痴線既
但佢心裹面一定唔係咁諗
接受現實啦港女
上星期先見到網上話日本女人沒收老公成份糧
每月俾果雞碎零用錢老公駛
同朋友出街食都要老婆批錢先食到

咁快咁多人又ff日本妹點好點好
有啲港女好得意 知道自己有問題唔係諗去改善
而係「我不嬲都係咁架啦」
將缺點講到係自己嘅個性、特質咁
然後希望有人「理解」佢
不過有啲港男又係垃圾,又要同啲咁嘅女一齊又要心懷不滿成日走黎呻,成隻狗咁
有啲港女好得意 知道自己有問題唔係諗去改善
而係「我不嬲都係咁架啦」
將缺點講到係自己嘅個性、特質咁
然後希望有人「理解」佢
不過有啲港男又係垃圾,又要同啲咁嘅女一齊又要心懷不滿成日走黎呻,成隻狗咁

男女都有依啲loser
沒有誰比誰高貴
呢D野講人
香港女仔住耐左 性格點都會改好少少

有POINT呀絲打
香港女仔無禮貌係因為我哋直率同坦白
同埋比較獨立自主同外向
樣貌身材係輸嘅但我哋性格心地好好多

簡直以上言論同我係屎因為我係屎一樣
呢D野講人

有POINT呀絲打
同埋比較獨立自主同外向

簡直以上言論同我係屎因為我係屎一樣

擺明假膠啦
同日本妹比好難唔輸足九條街
究竟有冇連登仔既女朋友係日本人 只限現實
雖然港女的確係有唔少問題 但係成日踩自己人有意思咩 最終港男港女咪又係係翻埋一齊
雖然港女的確係有唔少問題 但係成日踩自己人有意思咩 最終港男港女咪又係係翻埋一齊

有問題都唔屌得 咁唔好屌支共啦 唔好屌政府啦 最終咪又係比佢地食住
呢D野講人

有POINT呀絲打
同埋比較獨立自主同外向

根本就係唔識欣賞我哋

過主啦臭閪港女
岩呀 港女應該學日本女人咁
沒收哂男人份糧
每月俾少少零用錢佢駛就算

有時太縱容都係一種懲罰黎
係連登,港女做乜都係錯架啦 係雞係公廁
樓主唔洗呃正評
好簡單之嘛
睇下十萬個激嬲女友的理由呢個 page有超過10萬人like就知d港女脾氣性格有幾差啦
不過係又點,港男只能夠硬食最多係個page苦中作樂下
係連登,港女做乜都係錯架啦 係雞係公廁
樓主唔洗呃正評

連登正評有咩用

今次係國際認證呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞