(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區188新手問嘢睇#1

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
你估佢會唔會去尖沙咀247/九龍灣247操呀喇
佢會拎住袋food panda送上你門口添
可以上荃灣go24出面啲位坐住等佢
Ruff搞咩
想問下各位師兄1 rep max bench到 92kg 同2餅個陣既training set做緊幾重 幾多下同埋bw

網上d one rep max calculator個個都唔同

我依家目標係推到2餅
bw 64kg training set 77kg x 5係我依家既max

希望4個月內上到2餅
我90頭果時好似可以80kg 10下盡,通常80-85 5下一set

兩餅果時可以90-95kg 兩三下練
睇黎4個月都係無乜可能 我bw仲要咁低

你地班小拳石幾時先肯覺醒
https://www.instagram.com/reel/CmTZ8SMLfum/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

有冇人淨係接受到cbum以下肉量嘅身形
蓋伊出撚左事
咁我控制唔到幾高㗎
咩事
https://www.youtube.com/watch?v=EAQhsE6qRdA

再唔quit gym, 下個到你
痛不欲生的【突發意外】救護車直送急診 肌肉拉傷 撕裂傷 肌纖維斷裂│健人腳勤│ 2022ep44
睇到都痛到PK
玩太重?
我玩開好輕應該唔關我事
老閪都話170起碼唔會俾人話係殘障
唔好追巴士
轉行練健康/索性quit gym保平安
我又唔係搵住架巴士
我玩開健康
見人玩太重真心驚關節bye bye先
4個月加23kg,首先搵教練,跟住佢同你安排一個奶嘅program,最後睇結果
都唔一定得
每個人1rm 對比落去 high rap 個數都可以好大分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞