(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區188新手問嘢睇#1

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
等我都試吓先 leg day好辛苦
可以減輕負擔
係潤潤地明顯唔夠乾,加上佢無prep coach我諗無乜人會比意見佢
佢自己本身就係風眼黎
館長請既人平時係咪太舒服
設計同出合約都出事
直接飲啲飲品 / 食糖 做post workout 嘅carbs來源有冇得諗
去佢ig見到個肚啦
我有時會
但係查過table sugar嘅Gi好低
即時提升血糖個效果冇咁好

最理想係食飯
但係佢上面問最平係點 所以咪要葡萄糖
想知食烏冬做pre workout meal效果點樣?
肯落咁重藥但唔搵教練,哂錢哂健康
是但搵永豪執一年都爭好遠啦
好快肚餓,試過1個月
喂你冷靜d
飲有碼牌
館長對合約呢樣嘢好唔認真
佢:如果一份合約三四十頁紙 詳細寫明,你簽都簽得唔舒服啦

義氣仔女 講個信字,依家咪出事

合約一定係詳細好過含糊不清,唔係做乜搵律師搞
設計我懷疑都係要經佢過目先用得
所以先有咁多老MK款
Cls
身體減脂啲脂肪佢哋覺得係屙出嚟
成個post啲人有冇讀過書
分解代謝之後呼吸同流汗走
佢哋覺得係屙出嚟,啲斷食同keto撚係咪CLS架
飲水覺得會水腫
佢哋嘅理解大部分都係同人體係相反方向咁行
打個丁精神晒啦
有冇人買過sbd護具?值唔值?
唔凍喎真心
最主要館長要人地做嘅嘢太多!
肥仔開台成8000-10000人成件事淨係收你200萬台幣仲要只係比咗50萬已經屌到咁

第二日肥仔話退返50萬比館長
館長仲要繼續屌仲要一副有錢人嘅口吻
真係只可以話兩邊都唔同目的
館長想借人名氣整個生招牌,認真想幫佢減肥
佢又操開,自然知要俾幾多effort先成功,咪覺得肥仔hea籍口多多,投資失利

另一方面,肥仔其實唔係特別真係有心減,都係想拍下vlog 吸下眼球姐
有好多人都用運動員個標準黎睇史丹利
要知道普通人減肥一定唔會一次成功
一個肥左成世既人,點會咁易用運動plan 就成功,一定係心理上都搞搞佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞