(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區188新手問嘢睇#1

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
仲要一個二個用藥用到唔係水牛肚就女乳
好似今次黎香港幫朋友個熱狗王林敬傑
係就係pro card,近年用藥用到塊臉方過正方形,水牛肚突過胸
成個怪胎咁,全無美感可言
骨質增生,用藥其中副作用
周達賢,林文勝最明顯正方臉
Brian au都開始一年比一年闊
以前舊派真係大部分都方臉
其實如果有睇現場或就知 arthur 係輸比sam
Sam 哥得腳贏之外仲有上身紋身贏
我都係現場,仲企好近台邊
sam肌肉分離度差arthur最少一皮,得個脹
abdominal and thigh比對更明顯
sam完全擺唔出腹肌,腹肌係top 5最差
大腿四頭得圍度,冇分離度,整體全身肌肉坑紋係top 3最差
多左人去玩natural好事黎
健美健美首先係健康先,用藥用到自己五勞七傷仲講咩健康
Cbum big ramy都唔係好方姐
應該唔關事掛
真係想做坦克既冇所謂
最驚係比教練水佢比賽就要落藥
呃埋藥錢
其實d藥好撚平 係d教練水價十倍
比佢撐啦
有睇現場就知
每人先天身體特性對藥物反應唔同
有人容易方臉,有容易水牛肚,亦有全身多血瘡
唔係人人副作用一樣
有無人覺得uk19998 個徒弟 勁過brian?
薯片
鍾意加咪加, 有咩所謂
當mc宣布頒獎嘉賓係周達賢
我已經估到劇本,因為sam係賢隊hard body team隊員
一定由賢親手將金人頒比sam,繼而黎個擁抱
結果如我估計,如果唔係預先講好數,舖排sam上全場總冠軍
點會由賢於呢級頒獎,劇本仲老土過皆大歡喜!
所有men's physique, classic, bodybuilding, bikini公開組直播片全部del晒
剩番一段無關重要項目,明顯身有屎,知道造馬造到太肉酸
怕人搵番片睇,所以del晒有關直播片
global classic真係一年西過一年,愈搞愈肉酸
前港隊全部都變哂大頭怪嬰,陳潤韜,消防駿

舊派唯一一個比較好啲既係muscle哥萬卓光
唔關事啦, Leo都有出去外國比賽,都係輸
Classic 嘅話對腳同上身差距好大喎,唔X frame
凍肉店雞扒 12蚊一磅去埋骨
Charly無跟泳豪啦
國際賽有牌 會唔會本地乜都冇得拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞