(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區188新手問嘢睇#1

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

咪又係蛋白質黎, 除非你乳糖不耐屙死姐, 係咪食ISO
直接啲咁講,你重即係肥,你大隻練開唔會問呢啲問題,其實你唔洗一定要食夠1.5或者幾多幾多,因為你身體本身儲存左好多能量。如果你一定要食夠1.5,你可以隨時飲protein無問題,如果蛋白質唔可以食太多,咁點解你會覺得要食1.5
https://www.instagram.com/reel/Cmo9gTRBDf0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

平時講到幾勁
操野成個ego lifting新手咁
成個大陸農村妹咁
行野黎講算操得柒
就係中意呢啲
巴打們每次去操會操幾多set?
leg day操4個動作3組 12sets已經頂唔緊
胸:11~12set 胸,11set三頭
背:9~10set背,9set二頭
膊:16set
腳:11set

你諗清楚啲 你飲水太多都會中水毒啦 正常就乜嘢都唔可以食太多 你點先為之叫食得太多蛋白質? 你一日一桶奶粉先再講食太多啦
再阿吱阿咗,食完唔返屋企都仲得
冇得咁計
唔通啱啱開始去跑步就叫你跑10k warm up咩
Capacity 都要時間build up
你返大陸行入少少,去農村搵,應該仲可以三萬蚊娶一個返香港
呢啲真係閪女人,咁撚蠢,肯定恃住有個BB,就喺屋企嘈喧巴閉,歐蛇先出去玩

揀女人真係要揀個高學歷少少,好似歐蛇咁揀著個過期老泥妹就死

講真果句,如果離婚,以歐蛇嘅家底,搶埋個BB返嚟都仲得,到時個女人就知道咩味道,睇吓佢仲搵唔搵到人幫佢埋單
叫你湊仔就湊仔啦
唔好咁多事
我contest prep唔係只係顧個身體
學生心靈上嘅空虛我都要照顧埋架
你知唔知我有幾辛苦呀

再嘈我唔畀你用啲Panatta機呀
你同有碼生叫咩名好?
有覺好瞓
笑死 前幾日第一次試 推到最後個下唔夠力 咁我放係胸到慢慢推去大脾位再起返身
點知卡腰帶
第2日起身仲要個上腹瘀哂
我最尾有人幫我拎起
Marvin ig story
Never flirt your client
係咪抽水
Ig好少相
影都唔係俾我地睇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞