(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區188新手問嘢睇#1

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
亞洲地區都係咁樣啵
華人社會特別多
但唔咁做都無辦法
你唔群啲圈子 你搵唔到食
香港運動員本身就係個笑話
政府啲資助少到等於無
全世界咁多運動員
係得香港台灣支那要自己養自己去玩比賽
睇吓台灣健力既KJ
分明係政府比唔到好既醫生團隊
先比人驗到用藥
講開又講
有無人知點解Ifbb pro kasing 飛起佢前空姐老婆
同左個新健身女一齊
講就講啦屌你老母
分手黎黎去去都係果D原因,我幫佢答:性格不合
佢係咪消防員都無做,全職pt?
global classic可以咁閪 就因為持住過去三年大家飛唔到出外比賽
而香港得佢有ifbb pro card頒發 捉緊d人心理
至夠膽做到又閪又串 仲擺明造馬比自己友
但隨住pro card愈發愈濫 亞豬亞狗都係pro 行出黎水準仲衰過外國好多業餘
企上職業比賽台同做炮灰冇分別 你見除個別兩三個bikini pro比較有成績
其他香港男pro出職業都係墊底
漸漸大家開始清醒 知道今時今日pro card已經唔代表乜
與其未夠班而監硬上職業賽 做炮灰
不如正正經經玩多幾個高質業餘賽 到時贏個冠軍仲有認授性
有咁事?
不過聽聞kasing好大脾氣 比賽修身期打屋企人
咁計佢老婆都可能受唔少 如果真係離婚
對佢老婆可能係好事
前排㩒到佢ig 見到,轉左女朋友
仲搬埋屋
點會 咪依舊大把人玩 邊有玩得冇藥驗比賽嘅人終極目標唔係攞Pro Card
剛去ig望完
又尋日至出完張同老婆合照
https://www.instagram.com/p/CmoQDZeS8jX/
你所講轉女朋友 唔係mona呀?
https://www.instagram.com/p/CkFiC7eSFIj/
嗰個就係新女朋友 唔係老婆嚟
仲一齊旅行
同一個人黎架wor
㩒張相,佢有tag 到
聽日係咪0針可以操野
試下玩輕d
當年大手都係玩套重冇背
Mona好樣衰唔明點解簡佢

而家個胸好漲但個背勁薄 唉
係wor
戴口罩仲以為係佢老婆tracy
望真對眼都係似mona
估唔到亞昇佢口味咁獨特
係 乜撚都唔洗掃
雖然我都係健身佬 但自問接受唔到自己另一半副偈好似男人咁
昇老婆tracy雖然都出過賽 最少唔係mona果隻physique款
只係玩bikini 望落仲係個女人
牙昇是唔會隱性gay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞