(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區188新手問嘢睇#1

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
一要努力,二要努力,三四五都係要努力

講咩都得訓練飲食問題心得資料分享

無乜嘢唔好嘈交,因為嘈交要自貼
唔好貼自己TG出黎,搵食出返去唔會阻你

健身係一條漫長既路,無論增肌定減脂肯堅持就會成功

----------------------------------------------------------
有任何新手問題請睇咗pixel巴既post先

減肥/增磅
https://lih.kg/1071429

BC SHOP藍店
Team muscle pro極藍
消防陳家駿同拍檔Joey都係藍到黑 成日贊成黑警打市民,甚至殺市民,話打得好殺得好,間supplement鋪頭仲私下俾折扣黑狗,打埋科興

Dymatize紅到極致 切勿幫襯

新手詢問該有力量水平可參考以下短片:

https://youtu.be/LrDJXIQ_-eg

----------------------------------------------------------
健身po名人堂

永遠懷念 Frogching 努力巴 小花生 勤力豬豬 威威司令 世界大戰(傻閪Batman)

爆po唔開賤種名人堂

1. Serrqa #399844 賤種p牌短J五毛狗 x3 post125 post164 post180

2. 上海粗屌 #41366 post128

3. 猛加奶 #418643 賤種p牌狗 post129

4. 直路狂-轉彎亡 #368874

5. 侶田 #425501

6. 凡有的還要加給他 #167755

7. 冷飯王 #250308

8. 子宮內部使用 #52324

9. 偷著樂 #386678

10. 未被使用的名稱 #223621

11. 馬高司 #379112 x2
Gym post白卡名人堂

時輪金剛:倒d精落佢地d水度

有碼宮薰:操完腳會即刻扯扯地,所以會帶啲即棄飛機杯去gym, 操完就係廁所打,一路諗住出面啲瑜珈臭閪 + 漏屎汁用單車機啲位坐落去磨

As個賓:送有漬有味底褲

我想瞓覺呀:有瞓練痕跡

生活品質 :扮女人 + 喺尖瀨屎

Pixel首席打手HK:ask for a girl's Instagram to literally jerk off +扮女人唔戴bra

神級熊大:偷相狗 + 死雞撐飯蓋
健身台Pokemon吉祥物
留名學野
小妹嚟學嘢
Gym post白卡名人堂

時輪金剛:倒d精落佢地d水度

有碼宮薰:操完腳會即刻扯扯地,所以會帶啲即棄飛機杯去gym, 操完就係廁所打,一路諗住出面啲瑜珈臭閪 + 漏屎汁用單車機啲位坐落去磨

As個賓:送有漬有味底褲

我想瞓覺呀:叫雞出野 環吹完同佢大車黎個內循環 + 扮女人+ 篡改歷史

生活品質 :扮女人 + 喺尖瀨屎

Pixel首席打手HK:ask for a girl's Instagram to literally jerk off

神級熊大:偷相狗 + 死雞撐飯蓋
留名睇嘈交
做咩
如果我想上名人堂下次係唔係應該搶1001但唔開新post
引下戰都得
留名學嘢
你可以學有碼射落人地水樽度
我覺得你已經值得入名人堂
lm
會同你一齊入白卡區
一齊玩冇咁悶
咩叫ywt? 一鍋堂?
你地入gym仲洗唔洗show針卡
p記仲要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞