(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區188新手問嘢睇#1

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有無人知MP係幾點
有人整理左啲資料話本身館長有提議過一定要減50kg, 但肥仔覺得唔合理所以最後無加入條款

之後肥仔藉口多多去做gym都係事實,都係咩未打錢,gym遠,驚中covid…但肥仔就表示自己無講過

肥仔亦都表示前後拍咗5段健身vlog, 好大程度上幫助館長宣傳,唔係館長所講50萬一場空

其實就咁聽落個肥仔真係好典型肥仔性格
百幾二百公斤 減50公斤唔過分啦
條肥仔冇心減肥 藉口多多呢啲基本嘢啦
館長咁多年人都睇唔化,幫肥仔減肥一早要預失敗啦
肥人本身有問題,你可以點幫
之前我咁講
之後有人話佢係team joined老細又有人話唔係 係純粹黐住tj啲人
佢本身好似170kg其實幾乎同美國嗰啲肥到落唔到床果啲差唔遠
就算減咗50其實都係一個肥仔,但肉眼上會好大分別
tj同疤合作
呢個垃圾牌子吹大左
食正健身熱潮開始
DLLM, GC 真係垃圾,講到香港第一健美比賽咁
但設施燈光乜都比唔上其他地方
評判又成撚日講 Turn to the "real", 啲英文差撚到

個MC 講野又甩甩咳咳咁,係咁中間涉埋啲on9 廣告講出面擺booth
認真討論:
https://www.youtube.com/watch?v=USC9SSzBcWo

其實睇返, 館長channel係d人一直問stanley而家點, keep住幾個月
之後尋日直播就館長心平氣和講咩事, stanley覺得佢屌緊佢
合約既野就唔知, 但館長仲想當朋友mode咁叫佢減
合約個方面就好似無講明減幾多, 係借stanley名氣+肖像權之類....
其實係好多黑粉/引戰係2邊channel講

客觀事實:
stanley話怕感染,
因為佢超重打唔到針, 無去到咁多次 (1年只係去左3x次)
但對於有做gym/館長黎講成年做3x次同幾次無分別, stanley就呢點覺得好委屈(?)
屌你死肥仔
脂肪上腦
心血管病唔驚 糖尿病唔驚 走去驚Just a flu?

屌你咩脂肪人
我都覺係藉口
佢呢個體重洗鬼去gym房咩, 靠飲食+少少homegym都減到勁多啦
聽d人講佢打機成日嗌宵夜食
反而佢個fd丁特, 唔係太肥去gym得好勤力下
佢依個身形要減真係飲食佔咗最大部份
飲食做得好一個月10kg都係做到
剩係戒宵夜一個月都分分鐘減到5kg
亞瑟原來都玩
我見一個打一個
睇現場真係水魚
燈光柒人又少
睇個list勁少人報名
104走光
圖 link 片?
Bikini 115 靚女
求ig
全部加哂野冇可能走
記得有比賽走過
戒野飲應該都好快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞