Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(32)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
終於唔駛
微鳥mon post
是你的貼文起了作用
有冇講要等幾耐先有貨?
門市有你去到直接拎機走
咁多game 點玩得哂
等緊mon hun
都係用XSX玩番RE8(&RE8 Village Shadows of Rose),同翻叮喺xb360買落嘅舊games(cloud saved,唔駛再入番360隻碟,但有好多都冇cloud saved不過以前玩落嘅成就unlocked就喺晒度)
想請問 Crisis Core Final Fantasy 7 Reunion 有冇上game pass?
想請問boxing day 通常啲game會唔會有sales (e.g. Elden ring)
聖誕應該都有嘅
不過平時成日都有sales
自己睇法
m$收唔收購到activision blizzard都仲係未知知數,只要得喺xbox玩COD系列同MW3 Remastered(舊MW Remastered)就ok,m$同sony嘅xsx/xss、ps4/ps5嘅COD嘅內容要完全一模一樣(大家平等,唔好俾sony獨佔ps4/ps5一年限定版內容,xsx/xss要即刻有得玩),喺純玩家角度嚟講
無可能一樣content
罪大有contract揸手
到時sony會叫人買多部(包括食細骨)ps5碟版打限時獨佔內容
唔會有
想問下xgpu滿左36個月仲有冇得加落去
因為我入埋跟機果張1年pass會超過36個月
更新左witcher 3,但彈game玩唔到
冇 , 等 3 個月後入 CODE
我今日先發現一入Xbox個主畫面已經有得俾你撳入去pre-order D4
又要打機
不停打機+打機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞