Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(32)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
台灣嗰邊調返轉
ps5可以淨機,XSX仲係玩食骨啲台仔係咁屌微軟
爆咗奇異人生:本色
應該前面做錯啲嘢,最尾ryan勁衰唔鬼信我,枉我仲送玫瑰俾佢,早知溝條女好過,條女信我
因為屋企你位所以想買xboxs,請問你哋有換ssd嗎? 512真係唔夠
主機 setting 系統-地區
1 個月的 PC Game Pass

20 天的 Ultimate

無得換SSD
只可以加expansion card
台灣索島來
xbox專板都屌
btw,台仔仲崇日過香港,對sony仲死忠
口講索尼不了,然後ps5淨機有貨3分鐘搶完
PC game pass 係跟 live gold
live gold 寫到明3個月得50日
玩LIS 梗係要做同性戀
見條仔靚仔又幾好人吖嘛
又鼓勵佢又送花仲嘴埋
點知佢咁撚樣
可惜XSX唔可以好似XSS咁拎出嚟
唔是
正常啦,日殖咗咁耐 姐係好似台灣理解唔到香港咁崇英一樣
邊能個索索負皮!?
大量啦
Jez Corden在推特上回應2月份會不會是微軟舉辦展會的時間時,Corden表示,應該不會再等太久了,但要說這是場‘發布會'可能有點太過了。可以說直面會吧?現在還不太清楚規模,但肯定不會是像大型E3展那種程度
大半個月沒有game pass消息
原來咁耐
game pass 玩住Monster hunter Rise等新消息

Redfall而家又表明係borderlands + far cry +殺吸血鬼題材 即刻有興趣好多
微鳥無錢了
XB360同XSX

MW2 Original 2009 & MW2 Remastered 2020嘅Sargent Foley(Keith David飾 配音)

Keith David

舊文:

3 Tips For Breaking Onto the Scene From Keith David
https://www.backstage.com/magazine/article/tips-breaking-onto-scene-keith-david-13692/

MW2]Happy birthday to Keith David,the voice of Sergeant Folley. Wish him a happy birthday Ramirez
https://www.reddit.com/r/CallOfDuty/comments/gwtk75/mw2happy_birthday_to_keith_davidthe_voice_of/

玩MW2 2009同MW2R 2020成日鍾意咗Keith David把聲
之前真係有諗過買呢個/類似嘅芒
請問係咪有D game係Xbox Series X/S至有,PC冇?

例如破曉傳奇,我喺網頁搵到,但PC用戶端就冇?(我冇Xbox Series X/S)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞